Operatie Baspaterrossa definitief afgeblazen

Nee, maar zo’n Bas Paternotte had dus even krachtig in willen grijpen. Onze Hollandsche jongens klaren dat wel even. Afzetten, veiligstellen en handelen (raadpleeg anders even het Handboek Soldaat voor de PAMAN procedure; ik weet niet of Paternotte ooit in dienst heeft gezeten, maar daarin staat perfect beschreven hoe je volgens de officiële procedures de overlevende helft van je dienstgenoot hulp verleent terwijl de door het Patriot systeem gemiste raketten om je heen inslaan) en vooral dóórpakken natuurlijk. Paternotte weet hier alles van.

Net zoals een ongeregeld peloton mariniers destijds de Dam even schoonveegde;  aan de kant met dat langhaerig werkschuw tuigh, nietwaer? Zo regelt men dat. Niet van dat slappe voorzichtige gezever van zo’n premier. Mensen als Bas Paternotte zouden dat héél anders aanpakken, en laten zich niet afleiden door schreeuwstukken op weblogs zoals Geenstijl Krapuul. Gewoon even met een pantserdivisietje landen en een kind kan de was doen (oh nee we hebben geen tanks meer. Maar ook anders zou het geen enkel probleem en ook helemaal geen agressie opleveren die daar even te droppen). Ook zijn er eerder enorm succesvolle militaire campagnes in de (voormalige) Sovjet-Unie tot stand gebracht, dus waarom zou ons dat met onze VOC-mentaliteit niet lukken?

Opmerkelijk in het gelinkte artikel is trouwens nog dat er een volledige alinea wordt gewijd aan de mening van een verdwaalde en wegens zeer on-ABN-achtig accent vrijwel onverstaanbare ex-politieman, Louis Bontes, die per ongeluk nog in de Kamer zit nadat hij de imbecielenfractie PVV verlaten heeft, die blijkbaar zelfs voor hem te erg werd. Maar dit terzijde. Imbeciel Nederland is tegenwoordig immers meer dan ooit een belangrijk marktaandeel voor nieuwssites, zonder welke mensen als Bas Paternotte tot een nóg marginaler bestaan veroordeeld zouden zijn dan nu al het geval is.

Maar de conclusie is hoe dan ook dat onze regering het geen goed idee vindt levens te riskeren voor het terughalen van mensen die al eerder overleden zijn door een afschuwelijke ramp.

En verdomd, ik ben het eens een keer eens met deze regering.

3 gedachten over “Operatie Baspaterrossa definitief afgeblazen”

  1. Hondjes !!! vergeet de hondjes niet , er is een hele actiegroep om te zorgen dat deze heilige viervoeters niet op heidensche niet neerlandse grond tot stof terugkeren …

  2. Klopt dat Louis Bontes zich als vrijwilliger heeft opgegeven om in zijn eentje het voorbeeld te geven hoe het onderzoek ter plekje voortgezet moet worden? Bas wil er ook een handje helpen, hoor.

Reacties zijn gesloten.