Nazi-omroep Ongehoord Nederland: regering moet haar onwelgevallige journalisten kunnen ontslaan

Volgens Arnold Karskens, woordvoerder van de nazi-omroep Ongehoord Nederland, moet de regering de hoofdredacteur van de NOS kunnen ontslaan wanneer hij/zij andere meningen verspreid dan die van Arnold Karskens niet onafhankelijk genoeg is. Dat zei de voormalige oorlogscorrespondent vandaag in een gesprek met EenVandaag.

Karskens beweert al jaren dat de NOS gedomineerd wordt door communistische moslims die Hardwerkende Burgers stelselmatig buitensluiten. Op zijn blog houdt Karskens daar een logboek over bij. Toegegeven: de door Karskens aangedragen voorbeelden zijn weinig overtuigend, maar bij extreemrechts maalt niemand om dergelijke details.

Nieuw is het natuurlijk allemaal niet (en dan doelen we nog niet eens op Mussolini, Hitler en Stalin). Karsken’s ideaal sluit nauw aan bij de wensen van fascistenleiders Thierry Baudet en Geert Wilders:

Uitgelichte afbeelding: extreemrechtse droeftoeter en schreeuwlelijk Arnold Karskens – Door Arnold Karskens – Derived from File:Arnold_Karskens.jpg, CC BY 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=61597792