Liegen mag niet van Sinterklaas

Terwijl media en politici juichen voor extreemrechtse gasten die mensen klemrijden op de snelweg, liegt de NOS zichzelf de zak van Sint in. En we willen nog iets kwijt: Gefeliciteerd, extreemrechts!

Volgens de NOS en de Telegrof heeft de burgemeester van Dokkum het protest tegen Zwarte Piet verboden omdat er mensen met zwaar vuurwerk naar het kinderfeest op weg waren. Dat heeft de burgemeester gezegd in een open brief. Maar, zeggen NOS en Telegraaf, en ook AD en NRC Next, ze heeft er niet in verteld of het nu demonstranten voor of tegen zwarte piet waren die vuurwerkbommen bij zich hadden. We hebben werkelijk geen idee!

Dat is een leugen.

De burgemeester was daar juist heel helder over. Het waren pro-zwarte pieters die de bommen bij zich hadden. En dat is geen geheim. In de Nieuwe Dockumer Courant kun je haar open brief gewoon lezen.
Het kan niet anders, of NOS en de kranten weten dat ook. Ze hebben de brief immers moeten lezen om er verslag van te doen.

Hoera voor racisme

Maar Nederlandse media hebben blijkbaar vrij massaal besloten dat het een geweldig goed idee is dat extreemrechts vreedzame demonstranten klemrijdt op de snelweg, en daar ongelukken bij veroorzaakt.

Lees verder bij de bron, Grutjes