Lesbisch stel in de Donald Duck; rechts Nederland gaat volledig over de rooie

In de Donald Duck van deze week wordt voor het eerst een lesbisch stel opgevoerd. Het is een reactie op een Jeugdjournaal-item over een meisje dat zich eraan stoorde dat in Duckstad alleen maar hetero-stelletjes wonen.

Aardig initiatief, zou je denken, want zo ziet de wereld er uit: hetero, homo, lesbo, bi, het loopt allemaal door elkaar. Wie zó denkt heeft echter buiten het rechtse contingent gerekend: dáár ziet men meteen een cultuurmarxistisch complot met als doel Ons Land en Onze Cultuur te vernietigen:


Een onversneden staaltje Hollandse homohaat treffen we aan op The Post Online, waar hoofdredacteur Bert Brussen zich onder de kop “Dramland Nederland bereikt nieuw indoctrinatiedieptepunt: lesbisch stel in Donald Duck. Want LGBTQI-trans-regenboog aan minderjarigen opdringen moet van het NOS Jeugdjournaal” weer eens ouderwets uit mag leven.

Overigens ergert Brussen zich niet alleen aan het lesbische stel. Dat de Donald Duck vorig jaar aandacht besteedde aan kinderen met dyslexie, bevalt de voormalige GS-scribent ook maar matig: [Tot op heden blijft het onduidelijk of er in Duckstad ook getinte eenden wonen die ‘kankerhoer!’ naar Katrien roepen op straat en of die lesbische dierenstelletjes ook in Duckstad wel eens last hebben van homohaat en geweld vanwege hun geaardheid, maar dat zal dan binnenkort wel komen aangezien je kinderen niet vroeg genoeg kunt leren omgaan met de ‘inclusieve’ realiteit van de Nederlandse maatschappij, TPO]. Wat het verband is met dyslexie is niet meteen duidelijk, maar aan logica heeft Brussen altijd al maling gehad.

De hele affaire bewijst natuurlijk voor de zoveelste keer dat de rechten van de LHBT-gemeenschap uitsluitend interessant zijn wanneer men er moslims mee om de oren kan slaan.