Laflinkse omroep

BNNVARA durft een documentaire over Jesse Klaver niet uit te zenden. Terecht natuurlijk, want Jesse Klaver is de meest gevaarlijke politicus die Nederland rijk is.

Ik bedoel, wat is er toch aan de hand in Nederland? Ik moet met niet geringe verbijstering aanzien hoe Nederland door een stel fascistische schreeuwlelijken op de knieën wordt gewerkt. Dat een linkse omroep een documentaire over een politicus die mijns inziens meer rechts dan links is niet durft uit te zenden omdat rechts gespuis het er niet mee eens is?

Hallo?

Gaan we in Nederland meemaken dat een stel fascistische schreeuwers gaat bepalen welke informatie we wel of niet tot ons mogen nemen? Informatie van de fucking publieke omroep nota bene. U weet wel de publieke omroep die van álle Nederlanders is. Dus ook die van de mensen die de documentaire over Jesse Klaver wél willen zien.

De Nederlander wordt met de dag laffer. De Nederlander zit het liefst veilig vanachter het raam toe te kijken hoe het vrije woord naar de verdommenis gaat. Zolang het hem zelf maar niet aangaat nietwaar?

Racisme, xenofobie, het vrije woord, fascisme, wat maakt het uit, ik ben wit en het zal mij niet raken.
Op een goede ochtend wordt u wakker en kijkt u door het raam. En ziet u bruinhemden met fakkels en vlaggen paraderen. Wordt er bij u aangeklopt. En vraagt u zich af: “Waarom bij mij?”