Is Wilders dyscalculisch, overdrijft hij graag of is het gewoon een ordinaire leugenaar?

imagesWilders is weer bezig en het is nog niet eens verkiezingstijd, dat is pas in maart 2017. Dus we kunnen nog heel wat gekkigheid verwachten de komende anderhalf jaar. Word ik daar vrolijk van? Nee!

Nu beweert het blonde syndroom weer dat de grenzen dicht moeten en dat er een 24 uurs wacht moet komen van leger en marechaussée. Toch altijd makkelijk hoe simpel politici omgaan met andere mensen en hun werk. Maar ja onwetendheid doet vaak in vreugde leven. Hoewel dat tegenwoordig ook weer niet waar is, want teveel mensen zijn tegenwoordig erg bang voor dat wat ze niet weten of niet kennen. Beetje dom, zou ik zeggen. Want een land dat leeft van de export, zou erg geïsoleerd raken als je alle grenzen dicht gooit, om nog maar niet te spreken van het schenden van allerlei verdragen. Maar daar ga ik het deze keer niet over hebben. Ik ga het hebben over mensen, aantallen mensen.

Waarom wil Wilders dag en nacht bewaking langs de grenzen? Omdat er jaarlijks honderdduizenden asielzoekers/vluchtelingen/ongewensten binnen komen. Hoort u het goed, echt hoor! Honderdduizenden!!!!!!

Maar Wilders doet weer half werk, want hij vergeet de zee, hij denkt dat als we de grenzen bij België en Duitsland gaan bewaken het wel goed komt. Maar we hebben ook nog zo’n 450 km kustlijn, bijna de helft van onze grens. Genoeg ruimte voor een heleboel bootjes (sarcasme weer uit).

Als we naar de site van vluchtelingenwerk gaan of naar een site (Grutjes.nl) waar ze even hebben uitgezocht hoe hard de main stream media liegen, dan zul je zien dat het er veel minder zijn. In 2014 vroegen, volgens Vluchtelingenwerk, bijna 20.000 mensen asiel aan in Nederland. Een schatting van het UNHCR van het aantal vluchtelingen in 2014 naar Nederland spreekt van 82.494 vluchtelingen, en spreekt van 6.940 (nieuwe) asielzoekers, dat is ca. 90.000 mensen totaal in het jaar 2014 (lees voor de verklaring van het verschil even het stuk van de link naar het UNHCR stuk). Misschien dat het er in 2015 wat meer zullen zijn, we weten het niet, tot en met augustus 2015 hebben 17.000 mensen asiel aangevraagd, helaas kan ik geen getal vinden over het aantal vluchtelingen dat in die tijd naar Nederland is gekomen. Maar als ik in het stuk van grutjes.nl lees dat het er in september in werkelijkheid ca 6.500 vluchtelingen binnenkwamen, in een tijd dat er een toename werd gesignaleerd, in plaats van de door de media gemeldde 14.000, dan zal het nog storm moeten lopen willen het er honderden duizenden worden dit jaar.

Er is een verschil in aantallen, maar er is ook een verschil tussen vluchtelingen, asielzoekers/asielaanvragen, want niet iedere vluchteling vraagt ook asiel aan en er zijn herhaalde asielaanvragen en gezinshereniging. En gezinshereniging kan alleen als iemand zijn status heeft gekregen, dus gewoon Nederlander is geworden.

In Europa (514 miljoen inwoners), Europees Rusland (103 miljoen inwoners, wonen er in totaal ca 147 miljoen mensen waarvan 70% in Europees Rusland), Balkan – niet Europa (ca 40 miljoen inwoners) en Turkije (82 miljoen inwoners), maakt een totaal van 739 miljoen inwoners, tussen al die inwoners wonen totaal 50 miljoen moslims. Ik ga niet eens het percentage uitrekenen of zal ik het voor de gein eens doen? Dat is 6,8 %!!!!!!! Boehahahahahahhahahahahahahaah!!!!!!!!!! Eng he?

En ga ook niet vertellen dat die moslims grote gezinnen hebben, net als goed gereformeerden of katholieken vroeger. Moslims uit ontwikkelde landen hebben gewoon gemiddeld hetzelfde aantal kinderen als Nederlanders, moslims die nog uit een cultuur van veel kinderen komen, daarvan passen de kinderen zich ook snel aan en zitten ook op het gemiddeld aantal kinderen van tegenwoordig. Dus ca 2 per gezin. 

Dit alles heb ik gewoon opgezocht, in nog geen halfuur, terwijl ik dit ook zit te schrijven. Dus zeg, alleen opzoeken is 10 of 15 minuten werk. Je kunt je afvragen waarom Wilders zo’n pathologische leugenaar is en de tweede vraag die opkomt is waarom er zoveel mensen zijn die hem geloven? Mijn antwoord? Gewoon omdat het lekker makkelijk is, anderen de schuld geven van je eigen ellende. Niets is makkelijker. Maar ik denk altijd dat wat mij overkomt, ook door mij opgelost moet worden. Vaak lukt dat ook met hulp van anderen, maar ik moet het zelf willen. En dat willen dat is tegenwoordig erg ver te zoeken. Makkelijker is het de hooivorken en de fakkels te pakken en lekker te gaan rellen. Lekker zondebokken zoeken, want hand in eigen boezem steken, dat is zo saai en dan moet je wat doen! Niet mijn weg, maar dat wisten jullie al.