Ik heb niets tegen joden

Ik heb niets tegen joden, laat dat duidelijk zijn. Maar waar ik niet mee geconfronteerd wil worden, met de gevolgen van het jodendom, zoals keppeltjes.

Ik wil synagogen afbreken, ik ga er als eerste met cement en stenen heen om die synagogen dicht te metselen.

Nederland is voller dan vol wat betreft allochtonen, vooral die van joodse afkomst.

Artikel 23 van de grondwet, de vrijheid van onderwijs, blijft bestaan, maar joodse scholen mogen niet worden opgericht. Ongelijke gevallen hoeven niet gelijk te worden.

Er moeten strengere sancties komen voor joodse jongeren die geweld plegen, denk daarbij ook aan uitzetting en denaturalisatie.

Ik ontzeg niemand een gezinsleven, ook joden niet, ze mogen trouwen, ze mogen samenwonen. Alleen niet in Nederland.

Het jodendom doet zich voor als een religie, maar ondertussen heeft het een ander doel: overheersing van de wereld, een heilige oorlog, de halacha en het einde van de scheiding tussen kerk en staat. Het is geen religie, het is een politieke ideologie. Het eist je respect, maar heeft geen respect voor jou.

De grenzen dicht, geen joden meer Nederland in, veel joden Nederland uit en de denaturalisatie van joodse criminelen.

Accijnzen op benzine en diesel, hondenbelasting, verpakkingstax. Waarom dan geen keppeltjesbelasting? Een joden-tax. Zo gaan we eindelijk iets terugverdienen aan wat ons al zoveel heeft gekost: de vervuiler betaalt.

Ik wil geen synagogen! Geen rabbijnen, koosjer voedsel, ongelijkheid van man en vrouw, ik wil geen barbaars joods halacha-recht in ons land.

Ik ben tegen synagogen, ik heb liever dat die afbranden, bij wijze van spreken.

Ik heb niets tegen joden. Laat dat duidelijk zijn.

Geef een antwoord

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.