I feel love

Wat betreft één nummer kan ik instemmen met de lijst van de NME, van “de twintig beste disconummers aller tijden”.
Weer een nummer dat helemaal nergens over gaat.
Ik was als deejay uitgenodigd te draaien voor een publiek van een GroteGroepsTraining – ik noem maar even geen naam, ik had er zelf aan deelgenomen.
De organisator stond er voortdurend argwanend bij en gromde commentaar, dat ik eigenwijs was want ik draaide wat ik goed vond en geschikt voor de vloer oordeelde. Volle vloer bij Leave my kitten alone van Little Willie John. “Ja, je hebt ze aan het dansen, maar dit KENNEZEHELEMAALNIET.” Ik: “ze dansen toch allemaal.” Hij: “Je bent eigenwijs.” En dat mocht niet bij die training. Maar nog voller liep de vloer bij deze. Zelfs de zeikorganisator ging de vloer op.
En toch kreeg ik, van anderen, de vraag: “WAT IS DIT?”
Nou moe…
Dit speelt in 1995.


I feel love, Donna Summer, 1977