Het winnen van Geert Wilders kon zo maar eens verliezen worden

Martin Sommer over de nieuwste oprisping van Geert Wilders. Weigerambtenaren moeten WEG! Daarmee strijkt hij de SGP, de andere gedoogpartner, flink tegen de haren en de VVD begint te morren. Zou overigens eens tijd worden. Ik vind die zogenaamde liberalen vreselijk stil. Denken vast, laat iedereen maar lekker vechten, wij hebben onze zin en Mark is lekker premier. Kortom, de stille stiekemerds met de nare trekjes houden zich schuil in een hoekje en gniffelen wat af.

12 gedachten over “Het winnen van Geert Wilders kon zo maar eens verliezen worden”

 1. Martin Sommers in de Volkskrant: “Wat Wilders heeft bezield om zich plompverloren tegen de weigerambtenaar te keren, is intussen een raadsel.”

  Voor mij niet.

  Wanneer de SGP haar steun intrekt tegen dit kabinet valt het binnen de kortst mogelijke tijd en hoeft Wilders zelf de stekker er niet uit te trekken. Politieke ervaring over de jaren heen heeft aangetoond dat het politiek gezegde ‘Wie breekt betaalt” nog steeds opgaat. .

  Ook de SGP christen-extremist Kees van der Staaij zal binnenkort het lachen wel snel zijn vergaan… 😀 …!

 2. Dat is mooi van Geert, hij verdedigt de liberale waarden een stuk beter dan de VVD zelf…en dat weten ze.

 3. #4
  Een ambtenaar heeft de wet uit te voeren. Als dat vanuit personnlijke overtuiging niet kan dan moet zo iemand een andere baan zoeken. Heel simpel, zit verder niets “smerigs” van de PVV achter.

 4. @5

  hersenloos befehl ist befehl is wel een belangrijk onderdeel van het Führerprinzip van de PVV

 5. Tsjonge jonge dat getrouw van die homo’s haha,waarom eigenlijk?
  Wie wil er eigenlijk nog traditiegetrouw trouwen en mannetje/vrouwtje spelen…ik dacht dat men juist progressief wilde zijn en dat homos niet in het keurslijf wilde gehouden worden en uit de kast wilden zijn.
  Maar ze willen persee als ouderwetsch traditioneel paartje in gemeentehuizen trouwen door een traditionele ambtenaar?

  vreemde zaak eigenlijk..vrouwen wordt gepropagandeerd om vrij te zijn,zoveel mogelijk naakt te lopen,heel de dag in lingerie te lopen op tv te hijgen en te smeken om zaad.
  En geen man te verzorgen of als sloof in de keuken koken en voor dekinderen te zorgen en aan het aanrecht te blijven als huisvrouw….maar de hedendaagse uit de kast mogenzijnde homoseksueel wil persee trouwen en in het keurslijf?

  trouwen en voor elkaar kiezen voor altijd…terwijl homo’s nou niet zo monogaam zijn ik bedoel in het huwelijk laten ze vaak “elkaar vrij’ nou waarom wil je dan persee trouwen op een ouderwetsch traditionele manier?
  Ik zou zeggen kom op voor je rechten,maar deze propaganda is alleen van voordeel voor de PVv en niet voor de gay

 6. In het kader van de steun aan alternatieve relatievormen ga ik er vanuit dat de PVV ook een voorstander van de legalisatie van Polygamie Polyandrie en Groepshuwelijken is ??? Of zijn sommige alternatieven weer eens meer gelijk dan anderen , Polygamie is Hartstikke Joodsch – Christenlijk hoor …

 7. wellicht is brievenbuspissen een blijk van affectie en derhalve onderdeel van een alternatieve relatievorm…

 8. Nicky Schreef:

  Dat is mooi van Geert, hij verdedigt de liberale waarden een stuk beter dan de VVD zelf…en dat weten ze.

  Moet je weer niet met Kortehoeve even gaan hoempeloempen?

 9. Al Bakrastani Schreef:

  In het kader van de steun aan alternatieve relatievormen ga ik er vanuit dat de PVV ook een voorstander van de legalisatie van Polygamie Polyandrie en Groepshuwelijken is ??? Of zijn sommige alternatieven weer eens meer gelijk dan anderen , Polygamie is Hartstikke Joodsch – Christenlijk hoor …

  Heb altijd verteld dat ik het niet begrijp dan een “joods-christelijke” cultuur zo gemakkelijk met haar oer-oude erfenis wil afbreken – de Polygamie.
  Blijkbaar verliezen weer erg snel alles wat “joods-christelijk” is, weer dankzij PVV.

 10. kaaskop Schreef:

  wellicht is brievenbuspissen een blijk van affectie en derhalve onderdeel van een alternatieve relatievorm…

  ah , Postalosexueel ..

 11. Kevin Schreef:

  Tsjonge jonge dat getrouw van die homo’s haha,waarom eigenlijk?
  Wie wil er eigenlijk nog traditiegetrouw trouwen en mannetje/vrouwtje spelen…

  Ik ben het als mens én als homo volkomen met je eens..!!

  Ik, als ‘jaren-zestig-revolutionair’, meende tot in de jaren negentig ook dat homo’s zich niet zouden laten inpakken door zoiets maatschappelijk truttigs als een huwelijk, immers waarom zou je je aan de staat (laat staan kerk!) binden wanneer dat volstrekt niet nodig is.

  Helaas bleek ik (in mijn kortzichtigheid) niet gerekend te hebben met een groep homo’s die christen zijn en dus CDA’er of erger Christen Unie homo-worstelaars of gewone niet gelovige homo’s die niet, zoals ik, van inzicht zijn dat je je zo ver mogelijk van die georganiseerde maatschappij -laat staan kerk- dient af te houden want waarom zou je je op vrijwillige basis binden aan allerlei wetten of regels terwijl dat niet nodig is…?

  In de praktijk blijkt dat dit soort homo’s en lesbiennes menen dat ze zich pas gelijk gesteld voelen aan hetero broers, zussen, neven en nichten en zich pas -door de maatschappij- bevrijd voelen wanneer ze over dezelfde rechten kunnen/mogen beschikken. Hún recht op ‘de-dag-van-je-leven’ moet hen kennelijk bevestigen in gelijkwaardigheid…

  Voor mij geldt dat ik me gelijkwaardig voel aan een ieder in dit land zonder me daarvoor maatschappelijk of kerkelijk te hoeven binden aan een instantie, laat staan dat ik van oordeel ben dat ik om dat te bereiken mij in smoking moet hijsen en een toneelstukje opvoeren voor familieleden en anderen die graag openstaan aan een dagje zelfbedrog waarin ze beloven voor eeuwig monogaam te zullen zijn…

  Ik hoef slechts een avondje te gaan stappen om te kunnen constateren hoe hypocriet dat allemaal wel niet is…

Reacties zijn gesloten.