Het ene kind is het andere kind niet

Terwijl ‘hardwerkende Nederlanders’ menig vrij uurtje al hebben opgeofferd om ‘onze kinderen te beschermen tegen die verschrikkelijke pedo-plaag’ en bereid zijn her en der desnoods een burgervader voor dat doel te lynchen (als ie tenminste lid is van die communistische PvdA welke samen met de EUSSR ongetwijfeld de schuld is van die pedoplaag die ons mooie vaderland thans teistert) en Schreibtischmörder Fred Teeven zich afvraagt of het enthousiasme van die gnomen om de rechtsstaat te verdedigen tegen pedo-gespuis en links schorem niet een ietsiepietsie minder kan, gaan de IND-SS’ers van die laatste onverdroten door met ons mooie land te zuiveren van vreemde smetten.

Ook zij offeren menig kostbaar  uurtje op voor de goede zaak. In ruil voor een gemakkelijk en over de ruggen van de allerzwaksten verdiend vorstelijk salaris natuurlijk. Dat dan weer wel want idealen als ‘een Nederland van vreemde smetten vrij’ mogen wat kosten.

Om dat laatste te bereiken worden voogden door de Nederlandse staat gechanteerd om vertrouwelijke gegevens te overhandigen van minderjarig asielzoekers ten einde ze over de grens te kunnen gooien en vegen de IND-SS’ers hun reet af aan de VN-verdragen ter bescherming van kinderen aldus verontruste voogden.

Kinderen in de gevangenis, gezinnen uit elkaar gerukt, voogden onder druk gezet, het is een kleine greep uit de mensenverachtende praktijken van Schreibtischmörder Teeven en zijn voorgangers en hun onderknuppels.

Maar dat interesseert de ‘bezorgde Leidenaren’ (sinds wanneer heet tuig van de richel ‘bezorgde burgers’ of iets van die strekking?)  die stonden te joelen en te krijsen bij een flatgebouw aldaar dit weekend en gisteravond (of straffeloos bij P & W dreigende taal uit konden slaan) waarschijnlijk geen flikker.

En ook de rest van ons mooie vaderland zal er ongetwijfeld de schouders over ophalen want de rechtsstaat kun je best met een gerust hart over laten aan tokkies binnen en buiten de politiek.  Verder deden ‘we’ het gisteren immers zo goed in Sotsji en we hebben als ‘hardwerkende Nederlanders’ daarom wel iets anders om over te praten bij de koffieautomaat dan over een zootje gelukszoekers.

Het ene kind is immers het andere niet.

3 gedachten over “Het ene kind is het andere kind niet”

  1. Die vertoning bij P&W was echt een aanfluiting! En inderdaad je hebt helemaal gelijk, sinds wanneer heet tuig van de richel een “bezorgde burger” ? Hoop dat ze die kaalkoppige prutsers weten te vinden als het inderdaad uit de hand loopt. En die haatzaaiers van geenstijl indem dito! Als het even meezit zijn we binnenkort zowiezo verlost van dat tuig van powned!

  2. Ach, brandstichtende fascisten in Oekraïne worden in de staatsmedia ook afgeschilderd als strijders voor “de democratie”.

Reacties zijn gesloten.