De Geus (CDA) – sloper sociaal bestel Nederland – steunt Mona Keijzer

Aart Jan de Geus, wie kent hem niet? De man die op vakkundige wijze het hele sociale bestel van Nederland heeft gesloopt. Wat Henk Bleker op het natuurfront heeft gedaan, kon Aart Jan veel beter op het sociale vlak. Als je Henk Kamp een gruwel vindt, zoek dan even wat dingen op over Aart Jan, de CDA’er met ‘gevoel’ voor de zwakkere medemens. Uiteraard beweerde Aart Jan steevast dat het niet goed ging in Nederland en dat we al die WW’ers én al die WAO’ers niet meer konden betalen. Er moest geknepen worden, hoe dan ook. Moesten die mensen maar niet zonder werk komen of ziek worden. Allemaal eigen schuld (of misschien volgens de gristelijke Aart Jan een straf van god, weet ik veel).

Maar goed deze politiek zwaargewicht steunt Mona Keijzer, gaat dat indruk maken? Vast wel onder de makke schapen van het CDA. Onder de mensen die zelf nog na kunnen denken, denk ik dat het in het nadeel van Mona gaat werken.

Als ik stemgerechtigd CDA’er zou zijn en zou denken dat deze dame goed voor het CDA zou zijn en deze man spreekt zijn steun uit voor haar, dan zou ik er toch nog eens over denken of zij wel de goede is. Heel fout, ik weet het, maar ook ik ben maar een mens (met een geheugen).