Geert Wilders (PVV) is control freak

Maar dat wisten we al. Hij wil wel dat er mensen namens* de PVV meedoen aan de Provinciale Statenverkiezingen, maar dat zijn wel mensen die al óf in de Tweede Kamer zitten, óf ook al gemeenteraadslid zijn en zo stapelen de functies zich op elkaar en gaan de PVV-ers steeds vreemder doen. Want ja, het werk moet toch gedaan en daar hebben ze eigenlijk geen tijd voor. Alles om de Grote Blonde Leider te behagen en om zelf op het pluche te zitten. Ja, ook de PVV is zo, want de Grote Blonde Leider heeft bijna zijn hele ‘werkende’ leven in het pluche van de politiek doorgebracht. En maar fulmineren op ambtsdragers, terwijl hij er zelf een is in optima forma qua dienstjaren.

Hoop ik alleen niet dat de Tweede Kamer meegaat in de waanzin dat als er dan eentje met een multipet niet aanwezig kan zijn bij een stemming, dat dan de stemming maar weer verschoven wordt omdat de PVV ‘niet mee kan spelen’. Net als met de PVV-uitjes tijdens proces Wilders.

* Namens de PVV meedoen. Tja. weet ook niet hoe ik het anders moet noemen. Want ze zijn geen lid, dat mag niet. Er is maar één lid en dat is Geertje zelf. De rest zijn meelopers, moet ik het zo uitdrukken 💡