Geert W. opnieuw voor het gerecht

Het heeft even geduurd voordat het OM de beslissing nam om Geert W. opnieuw voor het gerecht te dagen, maar nu is het dan zover.

Het Openbaar Ministerie gaat PVV-leider Geert Wilders vervolgen wegens discriminatie. Hij wordt vervolgd voor het beledigen van een groep mensen op grond van ras en aanzetten tot discriminatie en haat.

6400 aangifte en een verhoor, waar het stuk ongeluk het in zijn hoofd haalde om Martin Luther King te verdediging te citeren gingen er aan vooraf.

Op de feiten staat een gevangenisstraf van maximaal 1 jaar.
Ik hoop wel dat het niet opnieuw een mediacircus wordt en dat de rechtszaak dit keer niet als een soap op de televisie te volgen is. Zo’n media circus draagt namelijk geen ene jota bij aan een normale rechtsgang. Integendeel het werkt ondermijnend en het geeft de verdachte een podium die hij gezien de daad, niet verdient.

De verdachte is zich zelf natuurlijk van geen kwaad bewust.

“Ik heb gezegd wat miljoenen mensen denken en vinden. Voor de tweede keer wil men blijkbaar afrekenen met iemand die de waarheid spreekt. Het is een gotspe dat ik me daarvoor voor de rechter moet verdedigen. Het OM zou zich bezig moeten houden met het vervolgen van jihadisten in plaats van mij”, zei hij tegen persbureau ANP.

De waarheid spreken, pardon, volksmennerij en een oplossing voor een gefingeerd probleem met een bepaalde groep burgers” beloven heeft niets met de waarheid te maken.
En het OM houdt zich bezig met Jihadisten. Zo’n zielige domme drogreden. Alsof het ene misdrijf niet vervolgd moet worden omdat er andere misdrijven plaats vinden.

Het wordt nog lachwekkender als je Wilders op de radio hoort opperen dat het OM gedreven wordt door politieke motieven. Dat de ELITE!!1! erachter zit.
Op twitter gooit hij er nog een schepje boven op:

De ELITE!!1! wil hem een kopje kleiner maken. Volslagen van de pot gerukt.