Fuck het Openbaar Ministerie, fuck zwarte piet en fuck de politie: Kno’Ledge Cesare vervolgd

Kno’Ledge Cesare die vorig jaar zijn baan al verloor wordt als gevolg van een aangifte wegens ‘mishandeling van een agent’ vervolgd.
Dat heeft het OM, waarschijnlijk in een paar seconden, besloten.
Keer op keer en jaar in jaar uit onder het mom van een kinderfeestjuhhhh talloze mensen diep vernederen en beledigen, is geen probleem.
‘Minder, minder, minder’ joelen in een bierkelder en zo met zijn allen oproepen tot etnische zuivering is eveneens geen enkel probleem.
Een politieapparaat dat zich steeds agressiever en gewelddadiger opstelt, dat zich gedraagt als de gewapende tak van de PVV, dat islamitische medeburgers stelselmatig schoffeert door ze voor van alles en nog wat uit te maken kan ook allemaal in dit fascistische land.
Maar wee degene die niet zonder slag of stoot buigt voor dat fascistische geteisem in uniform:

https://www.youtube.com/watch?v=y83orJ24a2w

En van die ten laste gelegde mishandeling geloof ik geen fuck. ’t Lijkt me eerder andersom te zijn en wel vijfvoudig:

Kinderfeestje...
Kinderfeestje…

Laat niemand zich vergissen: dit alles heeft wat de overheid betreft niets te maken met een kinderfeest.
Vervolging, Berufsverbot voor Cesare, het buitengewoon grove geweld tegen hem en anderen die het racisme aan de kaak stellen is de boodschap van de overheid die luidt: als je het waagt je te verzetten tegen de structurele discriminatie op de werkvloer en elders in de maatschappij krijgen we je desnoods met grof geweld en op straffe van honger lijden voor jou en je gezin inclusief kinderen wel weer klein.
Maar de geest van verzet is uit de fles en die krijgt diezelfde overheid er nooit weer in, vandaar het imbeciele maar niet minder mensen verachtende besluit Cesare te vervolgen.