Fleur Agema misbruikt 91-jarige om haat te zaaien

De perverse pvv heeft als handelsmerk het misbruiken van (groepen) mensen in schrijnende situaties om haat te zaaien tegen in hun ogen ongewenste (groepen) mensen in ons land. Gisteren tweette Fleur Agema:

Een typerend voorbeeld van hoe het bruine drek haat zaait en (groepen) mensen tegen elkaar opzet.

De 91-jarige man is door gedwongen verkoop van zijn huis dakloos geworden en slaapt in zijn auto. Een aanbod voor onderdak van de GGD heeft hij afgewezen.

De dakloze bejaarde zegt dat hij wel ergens wil wonen, maar dat GGD Hollands-Noorden geen oplossing voorhanden heeft. Onzin, zegt voorlichter Anneke van Doorn: “Wij hebben in overleg meerdere oplossingen aangedragen, maar hij heeft alles afgewezen. We willen niets liever dan een oplossing, alleen zal hij dat wel moeten accepteren.”

(bron)

Het is één van de vele voorbeelden van een onderbuikpolitiek die er toe moet leiden dat de “echte Nederlander” in dit geval de vluchteling, in andere gevallen de Marokkaan of moslim gaan haten.

Het PVV-volk staat te juichen, hun onderbuikje wordt opgewreven en zij zijn tevreden. Het weldenkende deel van de bevolking reageert met walging op dergelijke haatzaaierij.