Fascisten komen politie aftuigen bij cellencomplex

De nepveteranen die in hun camouflagejasjes uit de legerdumpwinkel de vaste wapdemonstraties opluisteren hebben zo hun eigen methoden om de smeris te laten weten wat ze willen:

Een politieagent is door een 47-jarige demonstrant zwaar mishandeld bij een demonstratie bij het cellencomplex Flierbosdreef in Zuidoost gisteravond. Een groep demonstranten was daar om te laten zien dat ze het niet eens waren met de arrestaties eerder op de dag op en rond het Museumplein. De agent werd door een van de demonstranten uit zijn auto getrokken en geschopt en geslagen. Dat laat de politie weten.

Rond 20.30 uur zondagavond verzamelden [sic] een groep van ongeveer 30 tot 35 personen zich voor het cellencomplex. De groep demonstreerde in eerste instantie voor de vrijlating van een specifieke verdachte, een zelfbenoemde ‘veteraan’, maar al snel veranderde dat naar vrijlating van alle verdachten.

Bron.

Een mooie vuurproef voor elankabinet Rutte IV, en u weet dat er niets zal gebeuren dus dat de fascisten steeds driester zullen worden. De wet op de weerkorpsen zal niet worden toegepast.