Europarlementariërs FVD stappen over naar partijtje Nanninga en Eerdmans

FVD-Europarlementariërs Derk Jan Eppink, Rob Roos en Rob Rooken stappen over naar JA21, het nieuwe cryptofascistische conservatief-liberale splinterpartijtje van Joost Eerdmans en Annabel “de mooie ovens van Hitler” Nanninga.

De drie Europarlementariërs kozen in de interne machtsstrijd (die niks met principes te maken had) partij tégen Leider Thierry Baudet. Ze braken met FVD toen Baudet die machtsstrijd won.

Volgens Eppink en co sluit het programma van JA21 (dood aan de armen, alle donkere mensen het land uit) “naadloos aan op het verkiezingsprogramma waarvoor in 2019 de conservatieve Europarlementariërs gekozen zijn”. Klopt.

JA21 wil in maart meedoen aan de Tweede Kamerverkiezingen en kan waarschijnlijk rekenen op de steun van meerdere fascistoïde opportunisten van het type Eerdmans. Op de extreme rechtervleugel is het met VVD, SGP, PVV, Code Oranje (Bart de Mos), FVD, JA21, Henk Otten en Henk Krol inmiddels nogal druk. Mijn zegen hebben ze: met wat geluk kapen de splinters flink wat stemmen van PVV en VVD, zónder zelf een zetel te veroveren.

Bron: RTL Nieuws

Uitgelichte afbeelding: Dirk Jan Eppink (Malle Eppie) – Door Andy Mabbett – Eigen werk, CC BY-SA 3.0, https://commons.wikimedia.org/w/index.php?curid=30977090