Een gruwelijke aanslag, gepland in een prachtig kasteel in Limburg

Van 21 t/m 24 augustus vond “in een prachtig kasteel in Limburg” (naar eigen zeggen van Schorem voor Demagogie) de Summer Academy van die club plaats. Summer Academy ja, want ze hebben iets tegen oikofoben.
Bij die academy was zekere Douglas Murray aanwezig, die als homoseksueel vreselijk bang is voor de moslims want die willen zijn geaardheid, die nou net krapaan vijftig jaar MAG in Engeland, zomaar verbieden.
De bekendste oetlul in journalistenland tekent het op, let wel, in augustus.

Pim Fortuyn begreep wat er gaande is, zegt Murray. ,,Maar jullie politici en media besloten om hem te demoniseren. En de moordenaar is weer op vrije voeten. De prijs die je in dit land betaalt voor een politieke moord is kennelijk buitengewoon gering. Als politieke moed zo veel risico met zich meebrengt, dan zullen nog maar weinigen bereid zijn om die stap te zetten. Kijk hoe Thierry Baudet nu wordt aangepakt. Levensgevaarlijk. Die activisten kennen geen schaamte, of ze hebben geen idee wat ze doen, of het maakt ze niks uit.”

Zoek de bron hier.
Murray wist al van de vreselijke aanslag op Baudets deur toen die nog moest plaatsvinden.

Wie liegt moet een goed geheugen hebben en over redelijke intelligentie beschikken.
Ik schreef het hier al: Baudet woont op een punt waar bijna altijd wel politie patrouilleert. Dus “de actie” moet snel uitgevoerd zijn.
Als je in dat pand woont kun je het op zijn snelst.
“Ja en Indymedia dan?”
Alsof men bij Schorem voor Demagogie daar geen toegang toe weet.