Een dakloze op straat kost meer dan in de opvang

Het zoveelste stomme, mislukte project van dit wrakke kabinet. Deze mensen denken alleen maar aan hun huishoudboekje op korte termijn. Niet aan de mensen die het betreft, niet aan de lange termijn en helemaal niet aan de gevolgen voor de samenleving, waar ook deze mensen onderdeeel van uit maken.
En laat het maar aan de ‘interim’manager Edith Schippers over om van de Gezondheidszorg een hele grote puinhoop te maken. Het is net een meeuw, komt krijsend binnen, bevuilt alles, maakt er een enorme bende van en is ook zo weer weg. Dat is Edith Schippers! Als zij allang weg is, zit de samenleving nog met de rotzooi en de mensen met de gebakken peren.

Deze mensen mogen het gewoon weer zelf uitzoeken. Met hun psychoses, hun trauma’s, hun wanen en hun angsten. Moet je maar ‘normaal’ zijn en lekker in het keurslijf passen. Doe je dat niet, dan rot maar je maar de straat op. Weg ermee, op de afvalhoop. Alles wat niet ‘past’ wordt door dit kabinet uitgekotst, zij willen een samenleving waarbij de zwakkeren weer onderop liggen, de ‘sterken’ hebben alle rechten en de zwakkeren zijn de lul. Op alle fronten.