Diederik Samsom bevindt zich in prima gezelschap met zijn plannetjes

Frauke PetryJe kon er op wachten. Nadat we eerder deze week PvdA’er Diederik Samsom beleefd hebben met zijn laat ik het maar gerust Eichmanniaanse manier noemen die zijn smerige plannetje tot massa-deportatie van ‘Unerwünschten’ gewoon is, heeft in een interview met een Duitse krant Frauke Petry ervoor gepleit om maar gewoon op vluchtelingen die de euvele moed hebben naar ‘ons fantástische’ Europa te komen als beesten af te schieten:

Petry: Dann muss die Polizei den Flüchtling daran hindern, dass er deutschen Boden betritt.
Und wenn er es trotzdem tut?
Petry: Sie wollen mich schon wieder in eine bestimmte Richtung treiben.
Noch mal: Wie soll ein Grenzpolizist in diesem Fall reagieren?
Petry: Er muss den illegalen Grenzübertritt verhindern, notfalls auch von der Schusswaffe Gebrauch machen. So steht es im Gesetz

Bron en Bron

Frauke Petry is voorzitster van de fascistische ‘Alternative für Deutschland’ en in dergelijk gezelschap bevindt Diederik Samsom zich dus.
Het gezelschap van dames en heren politici die volkomen gespeend zijn van enige moraal.
Die kil en koud – ook iemand als die VVD-gek Azmani met zijn hek van 65000 kilometer om een heel continent behoort tot dit gajes – mensenlevens opofferen en aan de kant schuiven ten behoeve van hun eigen carrières en vooral stuitende waandenkbeelden.
Wanneer gaan de burgers van Europa eindelijk eens begrijpen dat niet vluchtelingen ooit de ondergang zullen betekenen van de beschaving maar mensen als Petry, Timmermans, Azmani, Cameron en Samsom?
En vooral: wanneer doen we er eindelijk iets aan?