De volgende stap in de aanloop naar onvoorstelbaar geweld: wapens uitdelen

2016-01-13 Wilders pepperspray

Ik heb het al eerder gezegd: de door de Horowitz-club gesubsidieerde haatsekte van de aan Kim Holland’s porno verslaafde Donald Duck lezende wannabe massamoordenaar en etnisch zuiveraar is een terreur-organisatie. Niet alleen heeft de club moeite met feiten en met democratische processen gezien het virtuele stampvoeten als een verongelijkte kleuter gisteren, toen de uitslag bekend werd van de verkiezing van de voorzitter van de Tweede Kamer, ook gaat het opzetten van de bevolking tegen vluchtelingen onder de noemer ‘kom in verzet’ met steeds meer geweld en andere weerzinwekkendheden gepaard.

Zo hebben we vandaag bericht over varkens aan bomen bij Heesch in Brabant op de locatie van een voorgenomen AZC als ook over de oprichting van een SA 2.0 door ‘de bezorgde burgers wier zorgen je serieus moet nemen en die je erbij moet betrekken omdat ze tegen hun grenzen aanlopen.’ Alles ten behoeve van de door domrechtse figuren als NOS-verslaggever Jeroen Wollaars en AD/’rifapen’-blog-stukjesschrijver Weird Du(c)k gehoopte ‘politieke aardverschuiving.’

Om dat laatste te faciliteren heeft Den Lijder via zijn openbare kanaal op Twitter de natie kond gedaan van het voornemen een of andere spray te gaan uitdelen als een daad van ‘verzet.’ Wat is de volgende stap: het uitdelen van mitrailleurs zodat je zelf op vluchtelingen kan schieten zoals een fascistische randdebiel onder het mom van ‘satire’ mocht opperen in de krant die nog maar heel recent sharia-wijken bij elkaar loog?

Voor wie nog illusies koestert omtrent het niet gewelddadige karakter van de PVV, ik zou ze maar gauw laten varen: de PVV en haar aanhang zijn uiterst gewelddadig. De PVV (is de spray betaald met dollars of shekels?) is een terreurorganisatie. En als zodanig dient die kliek behandeld te worden. Punt.
Maar of dat ook gaat gebeuren lijkt me hoogst twijfelachtig.