De totaalimbecielen bij de Volkschbruine Haat-&Lasterbode

De Volkschbruine Haat-& Lasterbode is een ranzige kutkrant.
Een xenofoob blad dat haat aanwakkert, oorlogen goedpraat en in opdracht van Thillo en Bertelsmann verkoopt aan het grote publiek en dat veelal onder de noemer ‘het verdedigen van vrijheid en democratie tegen moslim-terrorisme’, nonsens verspreidt en dat op geen enkele manier informeert doch manipuleert en bedriegt.
Goed, de meeste media in dit land beschouwen het niet zozeer als hun taak te informeren: het zijn slechts de schrijvende hoeren van hun politieke en vooral ook corporatistische pooiers.

Naast clowns als Paul Brill met zijn ranzige neo-con gekwaak week in week uit mocht ooit ook Jan Bennink van de racistische hufteromroep POWNed zijn drolletjes laten in die Volkschbruine Haat- & Lasterbode en die presteerde het bijvoorbeeld in alle ernst Nelson Mandela op één hoop te vegen met de geblondeerde Führer.
Ik roep het maar even in herinnering om te illustreren hoe bont sommige media het wel niet maken.
Je zou denken dat wanneer een krant zichzelf serieus neemt en serieus genomen wil worden, het voortaan wel uitkijkt met wat voor psychiatrische gevallen het in zee gaat.
Mis blijkbaar. Dit kwam ik gisteren tegen:

Blondemevrouw

En dit geval mocht op 13 november vorig jaar anoniem onder dezelfde schuilnaam als hierboven in het media-bordeel van ‘media-hoeren madame’ Philippe Remarque een hele pagina vol janken over al die ‘ze’ die ‘onze tradities’ willen afpakkuhhhh….
Daarin verweet ze een ander ‘niet op inhoud’ te discussiëren.
Need I say more?