De oppervingerlikker Rutte

Kabinet voor 1 juli!

,,En vrede bracht de PVV, wij van de PVV hebben alleen bezwaar tegen de wreedheden. Wij PVV zullen nooit een vrouw slaan, want dat is onderdeel van een fascistische ideologie. Een kopstoot en geweld is alleen een teken van lafheid. Nogmaals ik als Dion graus keur het af. Varkens zijn lief net zoals mijn konijnen. Want die hebben niet zoveel ruimte nodig. ”

Voorzitter, voorzitter. Dit kan echt niet!  De heer Cohen die zelf nota bene fractieleden in zijn fractie had, voorzitter, voorzitter dit is een pertinente leugen.

,,Voorzitter,ik  meen mij te herinneren dat dit debat nota bene aangevraagd door mevrouw Halsema   niet in volledige in lijn is met wat de heer Wilders beweert. Dat wilde ik even duidelijk maken”‘.

,,Voorzitter, voortzitter allereerst wil ik u bedanken voor het toelaten van dit debat., aangevraagd door de heer Pechtold, waarvoor ik hem bedank. Hi hi hi….

,,Voorzitter wij….. van de SP….. sorry voorzitter ik ben even afgeleid door de oren van de Premier, want wij van de SP, kunnen ons toch niet voorstellen dat de Premier wekelijk zegt dat de arbeider erop vooruit gaat.  Ik kom uit een arbeidersfamilie en ik weet uit ervaring dat mijn moeder van 87….”.

,,Voorzitter nogmaals de minima gaan er niet op achteruit en dat wil ik nogmaals benadrukken.”

Dat klopt Meneer Rutte, want er zijn heul weinig bijstandsmoeders bij de VVD.