“De Lange Mars” promoot antisemitische samenzweringstheorie

Vandaag onderstaande mail gestuurd naar Rob Vellekoop van De Lange Mars. Ik publiceer deze hier om mijn mede-activisten te waarschuwen en om wat openheid van zaken te geven.

Hallo Rob,

Ik mail je omdat ik graag wil dat je alles van mij van je site De Lange Mars afhaalt. Dus: het interview, de recensie, de boekverkoop (die je overigens zonder overleg op je website bent gaan doen).

Ik voel me door jou misleid wat betreft de aard van je website. Ik wil beslist niet op een website staan samen met anti-semitische en andere kwalijke complottheorieen. Door de publicaties over mij en mijn bundel wordt nu de suggestie gewekt dat ik het daarmee eens ben en dat is beslist niet het geval.

Ik zie onder meer dat je “De 13 satanische bloedlijnen” verkoopt en tevens de schrijver van dat boek, Robin de Ruiter, interviewt en (onder andere) zulke pertinente leugens als dat de opwarming van de aarde bedrog is laat verkondigen. Het voert mij te ver al die bagger uitvoerig te bekijken.

Als ik dit alles eerder had geweten, had ik in de eerste plaats dat interview niet gegeven. Graag dus zo snel mogelijk alles van mij van De Lange Mars af en stoppen met de bundelverkoop.

Groet, Joke

Joke Kaviaar op Facebook. Met dank aan Doorbraak.eu

1 gedachte over ““De Lange Mars” promoot antisemitische samenzweringstheorie”

  1. Pingback: De satanische bloedlijnen en de provocatie tegen Joke Kaviaar | Krapuul

Reacties zijn gesloten.