COA: zo doen VVD’ers zaken

Topvrouw Nurten Albayrak, in opspraak vanwege onder meer haar hoge inkomen, was niet de meest verdienende manager bij het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA). Verschillende extern ingehuurde directeuren en adviseurs declareerden jaarlijks meer dan drie ton. (NOS)

Dan mocht Wilders wel opmerken tijdens de algemene beschouwingen dat Nurten een nicht was van PvdA lid Albayrak. Maar volgens mij is ze vooral een VVD’er die weet hoe je je zelf een leuk inkomen kunt toedelen en daarbij ook nog vrinden kunt helpen zich te verrijken.

3 gedachten over “COA: zo doen VVD’ers zaken”

  1. het old boys network strekt zich nu zelfs uit tot girls van allochtone afkomst

    integratie, emancipatie en zakkenvullerij kent geen grenzen! proost!

  2. Zou hoe gek het ook klinkt graag de namen weten van die “geweldige”bedrijven.Kennelijk zit/zat er in het COA niemand met enig IQ om het een en ander eens goed op touw te zetten.

  3. Het is niet te geloven, dat de graaicultuur doorgedrongen is bij de Opvang van asielzoekers, mensen, die om wat voor reden dan ook, misbruikt worden om torenhoge “”vergoedingen”” te “”declareren””, ofwel, om de tent leeg te roven. Bij de banken, de zorg, het onderwijs en nu dus het COA, het aantal aasgieren is echt ontelbaar. Vraag: Worden de vergoedingen terugbetaald, kan de overheid, die het COA van subsidie voorziet, eisen dat mensen als Albayrak hun salarissen moeten teruggeven; ik vrees van niet. Geen wonder, dat wantrouwen de mores van onze samenleving wordt/is.

Reacties zijn gesloten.