Chaos en het wordt nog veel erger

Vragen stellen mag niet meer. Ben je niet ook voor onmiddelijke vernietiging van de IS of anti- Islam dan ben je dus vóór terrorisme, en daarmee in een moeite door ook nog een landverrader. Zo simpel zijn de dingen inmiddels geworden.

Volgende stap is dat de “landverraders” ook vernietigd zullen moeten worden want anders is de oorlog tegen Het Kwaad niet te winnen. Tegen de daden van het land Israël mag je ook niet meer zijn.
Sinterklaas heeft er ook mee te maken, zwarte piet, en wat al niet. Alles wordt op één grote hoop geveegd, en er wordt gewalgd van mensen die nog na willen denken, dat wordt immers in oorlogstijd niet op prijs gesteld.

Ik vrees dat het ook exponentieel zal zijn, komt er nog een aanslag, dan is de woede 10 keer zo groot, na nog een 100 keer, waarna onmiddelijk hele landen weggevaagd zullen gaan worden. Onder leiding van de VS, dat spreekt voor zich, toch? Vraag niet naar het waarom of wijs niet naar de hypocrisie van het `Westen` met zijn superieure waarden want dan kan je ook een kogel door je hoofd krijgen van de superieure mensen.
Omdat Rusland ook Syrië bombardeert doen we niet moeilijk meer over de Oekraïne, en Erdoğan is nu een toffe peer want die vangt vluchtelingen op die hier niet welkom zijn. De Koerden moeten ook niet zo zeuren, veel te lastig nu.

Als ook nog de financiële markt in elkaar stort, hetgeen geheid gaat gebeuren, is de chaos compleet.
Verder zag ik zojuist een trotse moeder met haar kroost door de straat gaan, en snap echt niet waarom ze zo vrolijk is achter die bakfiets vol kinderen. GroenLinks stemde tegen verlaging van de eigen bijdrage in de zorg, stemde niet mee met de SP die het af wilde schaffen of verlagen. Nergens is nog een touw aan vast te knopen.

Chaos is het, dit gaat niet goed, en het gaat nog veel erger worden. Het is zoeken naar mensen en plekjes waar je als mens kunt proberen te overleven.