CDA’er Ger Koopmans heeft niets met compassie

Ger Koopmans, Tweede Kamerlid voor het CDA, in een tenenkrommend interview over zíjn CDA. Het is om tranen van in de ogen te krijgen en dan niet van ontroering.
Het is om te kotsen.

Een citaatje wil ik alvast laten zien:

Jacobine Geel steekt oude CDA-uitgangspunten in een nieuw jasje: compassie, gemeenschapszin, barmhartigheid.
“Ik weet niet zo goed wat ik met compassie moet.

Nee, domme CDA’er dat hebben we al lang door, dat het CDA niks met compassie heeft!

6 gedachten over “CDA’er Ger Koopmans heeft niets met compassie”

 1. Geen compassie, wel masocisme: het CDA ligt op een spiojkerbed en blijft daarom wel wakker. Maar wie heeft dat bedje gespreid? Mede-Limburger Maxime. En hij hecht grote waarde aan vrijwilligerswerk, en daarom krijgt hij tranen in de ogen als er een fanfare langskomt.

 2. Meneer Koopmans laat zien waar het CDA mee bezig is: proberen te verkopen daar zij nog steeds invulling geeft aan haar oude idealen terwijl zij in de praktijk een steeds rechtsere koers vaart. Het is als men probeert om een vierkant blokje door een rond gat te duwen . . .

 3. Jan uit Helmond Schreef:

  “Ik weet niet zo goed wat ik met compassie moet.

  Jahoor, de CDA heeft in de politiek de auto met de vierkante wielen uitgevonden. 😛
  Ze rijden nu mee.

 4. ” “Ik weet niet zo goed wat ik met compassie moet.”

  Antwoord: dan moet je niet het betwetertje spelen, want dit is een sociale afwijking openbaar opgebiecht, maar vooral thuis blijven – voor zieke ma zorgen.

 5. Communautariteit onder de ontzielende leiding van een christenneonazionisten-demagogie-appèl-partij zallie bedoelen. “Gemeenschapszin?”. Gemeenschappelijk elkaars bruinepoepvingers aflikken bij het doordrammen op pijnpunten in internationale kwesties en toegevendheid op pijnpunten in nationale kwesties. Zich gedragend als een bezettingsmacht in binnen en buitenland onder de knoet van god ble$$ the US of Amerika and the zionist’s state Israel. De wereld zal zal zal bukken en zich af laten ranselen met alle mogelijke geweldsuitoefening die zij in de NATO kast hebben staan en onder goedkeurende blikken van de VVN [Vetobestuurde Verenigde Naties] tot zij de leugens zonder maar een kik te geven door de strot laten duwen. Wie ervan kotsen moet krijgt z’n kots erbij door de strot gedouwd met een vernietigde infrastructuur als toetje toe.

  Was VVD-CDA al een duivels paar waardoor de 99% steeds meer onder de 1% in slavernij moest leven, is er nu na hun gezamelijke uitzinnige vrijpartijen een monsterlijk gedrocht zonder al te pijnlijke barensweeën gebaard dat hun gezamelijke psychopathologie doet neigen naar het onvoorstelbare. Er is nu helemaal geen plaats voor ratio en waarheid meer.

  BEZET DE BEZETTERS! Hoe? Met hetzelfde geweld. Laat geen spaan van hun heel, voor het te laat is:
  [sorry, internet heeft een blauwe maandag, ‘khad nog wat linkjes willen bijvoegen, maar helaas. Maar denk dat dit posten nog net lukt?]

Reacties zijn gesloten.