Boreaal Nederland siddert voor esoterische muziek

Lisa Gerrard – om eerlijk te zijn, de naam zei mij niets. Maar zij maakte deel uit van Dead can dance, zie ik. Dan zijn we dichter bij huis. Of verder, want wat de boerenlul niet kent – en Nederland zit tjokvol boerenlullen…

Ene Robert Jensen zegt dat iemand voor hem geluiden op metrostation Waterlooplein waarnam.
Zoals u weet zijn de boerenlullen allemaal grote kenners van De Islam en weten ze wanneer ze tot de status van dhimmi zijn gedegradeerd.

Robert Jensen hitst zijn islamkritische achterban op een wel heel treurige wijze op. Met een suggestieve video maakt hij flink wat agressie los bij zijn volgers. Dat is te zien op Twitter. Jensen publiceert beelden van het Amsterdamse metrostation Waterlooplein, waar op dat moment Arabische geluiden klinken. De tv-ster wekt de suggestie dat het om moskeegeluiden gaat, terwijl het in werkelijkheid een korte passage uit het nummer In Exile van de Australische Lisa Gerrard betreft.

De talkshowhost laat bij zijn twintig seconden durende fragment weten: “Ben even benieuwd. Een vriend stuurde me dit. Hij stond op metrostation Waterlooplein en deze muziek kwam over de speakers. Gebeurd dit vaker in Nederland?”

Lees verder bij de Mediacourant
Gebeurd, ja. Naar ik begrepen heb is deze mijnheer van Deense herkomst dus dat hij de taal niet zo beheerst is begrijpelijk. Dat hij wel een grote muil opentrekt dan weer minder.

Hier is het desbetreffende nummer in extenso. Wat het met islam te maken heeft zou ik niet weten.