Bezorgde Burgers, geëvolueerd tot Witte Nationalisten, op jodenjacht in Montana

De foto laat de gezonnebrilde kale kop (verwijzing naar Mussolini!?) zien die de fascistengroet brengt aan degene die de foto maakt – ergens in Rome vermoedelijk. Copyright: Daily Stormer, dus je vraagt je af hoeveel het Algemeen Dagblad, toch al een gezond-volks dagblad dezer dagen, hiervoor heeft mogen neerleggen.

De kop: Witte nationalisten roepen op tot ‘actie’ tegen joden in dorp.
De ‘actie’ is een wraakoefening namens een Vriend van Trump die klaagt over concurrentie tegen zijn lieve moedertje (family values!) die last ondervindt van de slechte naam van haar zoon als nazi, en dit alles in het plaatsje Whitefish in Montana.

‘Dit zijn de joden, mensen. Het is een verdorven, kwaadaardig ras vol van haat vervulde psychopaten’ en gaat vervolgens ongeremd los op enkele joodse inwoners en hun familie.

The Daily Stormer begon eind vorige week in een wraakactie persoonlijke informatie van joodse bewoners te openbaren en ze ‘hoeren’ en ‘superjoden’ te noemen. De lijst bevat ook foto’s van joden waar met behulp van Photoshop een gele Davidsster op is geplakt. In een bijgevoegde tekst staat de vraag: ‘Zijn jullie klaar voor een ouderwetse trollstorm?’

We zijn gewaarschuwd.