Beveiligers: hou je poten thuis, Mediamarkt en HEMA bijvoorbeeld

Beveiligers lopen overal rond, ook in winkels. Ze krijgen een beetje losse handjes die lui. Vandaag weer een verhaal op onze site over de Mediamarkt. Het blijkt niet het enige voorval daar te zijn volgens een van de reageerders. Dit bedrijf, Mediamarkt, kwam al eerder in het nieuws toen ze stiekem opnamen maakten. vuist Verder hier en hier nog wat over die Mediamarkt, en ook hier en hier en hier.

Onlangs werd ook een meisje in de HEMA mishandeld. Ik ben eigenlijk heel benieuwd of dit een trend aan het worden is, en of G4S de bewaking doet voor deze winkels.

Personeel mag zich uiteraard ook anoniem melden.

3 gedachten over “Beveiligers: hou je poten thuis, Mediamarkt en HEMA bijvoorbeeld”

 1. Dit is een zeer goede oproep. Als er veel reacties komen met verhalen van ontoelaatbaar gedrag door winkelpersoneel, beveiligers of politie staat iedereen die door dergelijk gedrag getroffen wordt sterker in eventuele rechtszaken.
  Ik mag trouwens opmerken dat Media Markt al als profiteur van de wederrechterlijke bezetting door Israël van Palestijns gebied op een lijst staat. Het bedrijf kan wat mij betreft ook wel op een zwarte lijst naast de HEMA van bedrijven die gewelddadig gedrag tegen klanten bezigen.
  http://eindpunt.blogspot.nl/search?q=Mediamarkt

 2. Mede door de vele amper nodige spulletjes en prullaria word de aarde verwoest terwille van de heilige winst.

  Wanneer we massaal grootwinkel bedryven myden kan er een cultuuromslag komen.

  Sommige spulletjes zyn ipv by Blokker of Hema ook by kringloopwinkels te verkrygen

 3. @ Ralph, bedankt voor de link naar Eindpunt.nl en via deze blog naar het Cordaid rapport. Dat heb ik inmiddels opgeslagen. Het wordt wel lastig winkelen met zo’n waslijst aan foute producten in je hand, maar dat heb ik er graag voor over.

Reacties zijn gesloten.