Baudet spreekt zich uit tegen kankerbestrijding

Alle kinderen van boven de tien jaar kunnen zich vanaf komende maandag laten vaccineren tegen HPV, een seksueel overdraagbaar virus dat kanker kan veroorzaken. Tot groot ongenoegen van het nazistische smaldeel in de Tweede Kamer, want een Echte Arische Kerel probeert natuurlijk niet vrouwen te beschermen tegen baarmoederhalskanker:

HPV is uiterst besmettelijk, bijna 8 op de 10 mensen krijgen tenminste één keer in hun leven HPV. Meestal maakt het lichaam zélf korte metten met het virus, Soms blijft het virus langer in de lichaamscellen zitten en krijgen mensen 15 jaar ná de infectie alsnog kanker. Jaarlijks krijgen ongeveer 1100 vrouwen en 400 mannen kanker door HPV. De tweet is dus ook nog eens leugenachtig- wat Baudet natuurlijk ook heel goed weet – want ook mannen kunnen door besmetting met HPV wel degelijk kanker oplopen, ironisch genoeg vooral peniskanker.

Vaccinatie kan bij vrouwen 74% en bij mannen 81% van de besmettingen voorkomen, maar daar maalt Baudet in zijn jacht op het domrechtse wappieplebs dus niet om. Tijd om deze hoaxende gifmenger eindelijk van Twitter te gooien.

Uitgelichte afbeelding: Baudet_wordt_uitgelachen_in de Tweede Kamer – screenshot Youtube