Apartheidsracist Steve Hofmeyr mag Den Haag niet in van Stadspartij

Zo, de PVV krijgt eens een koekje van eigen deeg,met hun eeuwige gekrijs over haatimams. Een van hun eigen haatimams komt nu Den Haag namelijk niet binnen als het aan de Stadspartij ligt.  Het betreft de extreem-rechtse Zuid-Afrikaanse zanger Steve Hofmeyr, die er ideeën op na houdt zoals dat de zwarte bevolking van Zuid-Afrika de Apartheid aan zichzelf te danken zou hebben.

Gemeenteraadslid Fatima Faïd wil van het gemeentebestuur weten wat het gaat doen om te voorkomen dat Hofmeyr in Den Haag zijn racistische ideeën kan verspreiden.
“Den Haag is de internationale stad van Vrede en Recht, we hebben hier nota bene een standbeeld van Nelson Mandela”, zegt Faïd. “Een extreemrechtse activist die de zwarte bevolking van Zuid-Afrika verantwoordelijkheid houdt voor het ontstaan van de apartheid hoort hier niet thuis. (Den Haag FM)

Uiteraard wil Martin Bosma – iemand die zelf de leugen van de Apartheidsvoorstanders overnam dat de blanke ‘voortrekkers’ een leeg gebied aantroffen toen ze het zogenaamde Hogeveld van Zuid-Afrika binnentrokken, en er daarom alle recht op hadden –  iemand die gelijksoortige waandenkbeelden dan wel leugens verspreidt graag interviewen