Annabel ‘Dobbernegers’ Nanninga lijsttrekker voor Forum voor Democratie

Degenen die in Schorem voor Demagogie een wat minder plebeeërachtig en minder openlijk racistisch kanaal voor hun onderbuikloop zagen worden teleurgesteld. Ex-Geenstijl brulboei Annabel ‘Dobbernegers’ Nanninga wordt namelijk lijsttrekker voor Thierry Baudets nieuwe Bruine Dwerg aan het politiek firmament.

U weet wel, die Annabel Nanninga die ook graag tweet tijdens de dodenherdenking of er iemand dood is, en met Hans Teeuwen meteen zin krijgt joden te vergassen na een paar regels Mein Kampf gelezen te hebben, of dat in elk geval een geweldig grappige observatie vindt. Die Annabel Nanninga wil raadslid worden in uitgerekend Amsterdam met haar oorlogsgeschiedenis.

https://twitter.com/ananninga/status/198472381268901889

https://twitter.com/ananninga/status/594618212253343745

Diezelfde Annabel Nanninga is overigens ook bij uitstek liefhebber van Amsterdam, getuige deze verzameling tweets. Altijd fijn om te weten van een kandidaat raadslid voor Amsterdam:

 

https://twitter.com/J_aa_p/status/922016804817514496

Annabel Nanninga die ook graag Mein Kampf weer te koop ziet staan, omdat alleen sneuneuzen en “kunsdt-types” daar bezwaar tegen hebben: “Het wordt nu wel eens tijd om ook het allerlaatste stukje Europa te bevrijden en publiciteitsgeile sneuneuzen danwel kunsdt-types de wind uit de aandachtshoerende zeilen te nemen. Free Mein Kampf!”. Die Annabel Nanninga dus.