Als ons iets overkomt… (Jerry K.L. Afriyie en Mitchell Esajas)

Dit is de reden dat ik twee keer omkijk als ik buiten loop. Dat ik mijn kinderen niet laat zien. Dat mensen mij dood wensen. Dat ik continue shitstorm over mij heen krijg. Dat mensen, als ze me eenmaal hebben leren kennen, zich verontschuldigen en hun beeld van mij bijstellen. Omdat ze erachter komen dat wij in niets lijken op de berichten die De Telegraaf en huisactivist Wierd Duk, De Dagelijks Standaard, het Sint en Pietengilde, WNL, en andere quasi-media over ons verspreiden.

De jacht is al 5 jaar geopend op mij en vele moedige Nederlanders, alleen omdat wij van ons land verwachten dat het alle Nederlanders in gelijke gevallen gelijk behandelt. Als je daar moeite mee hebt, moet je bij jezelf te rade gaan waarom je moeite hebt met zo’n basaal recht, dat ons allen, ook jou, toekomt. Ik ben veel gewend en geloof me: geen leugen of framing gaat mij en mijn medestanders breken. Toch moet ik dit kwijt: als er iets met ons gebeurt, is duidelijk wie de voedingsbodem daarvoor heeft gecreëerd.

Facebook.
Zie ook hier.