‘Als je vluchtelingen helpt, ben je als een IS terrorist’

Ik geloof niet in geweld en ik geloof ook niet in het aangifte doen omdat iemand iets uitkraamt wat om te kotsen is of – en dat bovenal – bijzonder grievend is jegens integere mensen die door het slijk en de diarree van het fascisme gehaald worden.
Maar soms….
Soms dan jeuken mijn handen en heb ik de neiging om zo iemand…
Maar nee, hoeveel moeite het me ook soms kost, ik mag me niet verlagen tot het niveau (als je daar al van kunt spreken in zo’n geval) van de drek dat mensen die vluchtelingen helpen vergelijkt met de moordende bandieten van IS. U gelooft niet dat er mensen zijn die zo laag bij de grond zijn dat ze dergelijke vergelijkingen maken? Laat dit dan even op u inwerken:

Daarbij: ik wil juist onze rechtsstaat erkennen. Ik wil niet zijn zoals IS, die aan onze wetten lak heeft.

Ik vind het dus geen goed idee om asielzoekers in huis te nemen.

Bron

Dit soort mensonterende onzin dat in één lijn pas met dezelfde bruine bullshit van echte Charlies als staatssecretaris Klaas Dijkhoff, nazi-blog krabbelaar Arnold Karskens en NOS-tuthola Babette olde Hanhof is van de hand van iemand die massamoordenaar Breivik een topgozer vindt en een pleidooi heeft gehouden voor het doodschieten van mensen uit Polen. En staat in een krant welke zijn oorsprong uitgerekend vindt in de strijd tegen onmenselijkheid.

Een krant waarin onlangs één of ander zwijn de wereld mocht aanpraten dat discriminatie helemaal super is omdat het tijd bespaart. Binnenkort iemand die in die krant of één van die twee andere bladen welke hun oorsprong in het verzet tegen de nazi’s vonden. maar er alles aan doen de indruk te wekken dat vergeten te zijn, een pleidooi houdt voor het plegen van genocide omdat het tijd zou besparen. Om onmenselijkheid tot alles overheersende maatstaf te maken in dit fucking Ku Klux Land is ook werkelijk niets te dol of te dwaas.
Het is bijna surrealistisch:

Onder het mom van menselijkheid voeden ze de onmenselijkheid.

Bron

Onder het mom van achting voor het recht en de rechtstaat propageren Holman, bovengenoemd schorem en een heleboel anderen dagelijks verachting en minachting voor alles wat ook maar enigszins lijkt op recht en rechtvaardigheid. Onder het mom van menselijkheid propageert dit soort geteisem over de ruggen van mensen die zich niet kunnen verweren en verdedigen het institutionaliseren van onmenselijkheid.
Hoe flink.
Ik heb er geen woorden voor en weer beginnen mijn handen te jeuken….maar nee, ik zal mens blijven. Met elke spetter diarree die dat soort lui eruit persen heb ik een argument extra om mijn hele kleine steentje bij te dragen opdat anderen weten dat menselijkheid nog steeds bestaat.
Wat die ‘onze wetten’ betreft: waar recht tot onrecht wordt, wordt verzet tot plicht.