Advies aan Guido van Woerkom: ga Esther Voet achterna, fucking racistische loser

Weet u het nog? VVD-stumper, non-valeur (zoals je ze naast de club van wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars eigenlijk alleen maar bij de ‘PVV met leden’ vindt) en grootgraaier Guido van Woerkom voelt zich ‘pijnlijk beschadigd.’
Daarom mag hij in een heel groot stuk in het vod van die xenofobe fluim Vandermeersch – een krant die met der Stürmer-achtige cartoons de geesten rijp tracht te maken voor het afschot van moslims – huilie huilie doen over hoe alleen, eenzaam en zielig hij wel is sinds zijn racisme niet meer te verdoezelen viel.
Ach gossie. In het hele jankstuk geen woord over hoe Marokkaanse medemensen zich bijvoorbeeld voelden toen de vunzigheden van dit heerschap aan het licht kwamen.
Wat is dit voor idioterie? De idioterie dat daders in de watten gelegd worden, huilie huilie mogen doen in de media opdat we begrip voor ze krijgen?
Ik dacht dat met name bij de VVD men vond dat er minder begrip voor daders moest zijn.
Welnu, ik heb voor Van Woerkom geen enkel begrip: ik vind het een viezerik, een fucking racistische loser met een ontieglijk grote bek maar janken wanneer ie ook maar een ietsiepietsie in het nauw komt. Het goede van dit alles echter is dat iedereen, gezien wat er met die viezerik gebeurd is, nu weet dat ie zich goed moet realiseren dat wanneer ie ooit een racistische kutopmerking maakt het niet meer weg te poetsen valt: het gaat zich vrijwel onvermijdelijk vroeg of laat een keer keren tegen degene die bruine opvattingen als die van Van Woerkom etaleert.
Verder blijft het een schande dat dit soort lui alle ruimte in de media krijgen waar hun slachtoffers die niet krijgen. Zegt veel over de abominabele morele staat van dit land.
En Van Woerkom? Misschien kan ie Esther Voet achterna naar dat haatblog voor racistische losers.