Omdat het herfst is, een potje paddestoelen om lekker van te genieten. Kijk wel eerst even of er geen kabouters in wonen 8)
Ingrediënten voor 4 personen
150 gram paddestoelenmelange
1 eetlepel boter, margarine of olijfolie
zout en peper
3/4 dl slagroom of kokosmelk
2 eetlepels (versgeraspte) Parmezaanse kaas
2 sneetjes Pain de Campagne (of ander grof bruin brood)
sla (bijv. rucola)
Hulpmiddelen
Wok
Grill
Bereidingswijze
Grill voorverwarmen op hoogste stand.
Paddestoelen schoonvegen met keukenpapier.
In wok boter, margarine of olijfolie verhitten en paddestoelen ca. 5 minuten al omscheppend bakken.
Op smaak brengen met zout en peper.
Slagroom of kokosmelk toevoegen en mengsel verwarmen.
Paddestoelenmengsel in schaaltje scheppen.
Kaas erover verdelen en in ca. 3 minuten onder hete grill kaas laten smelten.
Serveertips
Sla en brood apart erbij serveren.
Volle rode wijn, bijvoorbeeld Droe Rooi uit Zuid-Afrika