25 augustus, Amsterdam: Kom op voor de dieren!

Op 25 augustus vindt in Amsterdam een demonstratie plaats “tegen elke vorm van het gebruiken, misbruiken en uitbuiten van dieren” plaats. Verzamelplaats: Dam. Tijd: 12.00 uur tot 16.00 uur.

De oproep:

KOM SAMEN VOOR DE DIEREN!

Dit is de eerste Animal Rights March in Nederland en deze zal plaats vinden op 25 augustus in Amsterdam. De eerste demonstratie was in 2016 in Londen en werd georganiseerd door Surge. Hierbij kwamen 2,500 mensen samen. In 2017 was dit aantal al gegroeid naar 5,000 mensen en bij de demonstratie in Tel Aviv datzelfde jaar was er een record met 20,000 demonstranten!

Wij hopen op 25 augustus met heel veel dierenvrienden samen te mogen komen en ons uit te spreken tegen elke vorm van het gebruiken, misbruiken en uitbuiten van dieren. Deel daarom alsjeblieft met zo veel mogelijk mensen dit event zodat iedereen weet dat 25 augustus de dag is waarop we met zijn allen zeggen het is genoeg, dit moet nu stoppen!

Meer informatie, waar onder de route, worden later bekend gemaakt dus like de pagina, geef aan dat je komt en dan blijf je van alles op de hoogte.

De march is voor iedereen toegankelijk maar het is een march voor een vegan toekomst.

Samen schrijven wij geschiedenis voor de dieren.

– Ontleend aan Autonomen Brabant