2 Geschiedenisstudenten en een mavoklant moeten de crisis in Nederland oplossen #not!

Er zitten drie kleine kleutertjes en wat oppas in het Catshuis te vergaderen over Nederlands toekomst. Twee studenten die eindeloos over hun studie geschiedenis hebben gedaan (dat zou ze nu flinke boetes hebben opgeleverd) en een rancuneuze mavoklant. Niks mis met mavoklanten, wel met dat rancuneuze.

Deze drie kleine kleutertjes grimassen wat af en slaan elkaar lekker stoer op de schouders voor de camera om vooral te laten zien hoe goed ze het kunnen vinden. Schijn bedriegt hopelijk. Trouw komt vandaag met het commentaar dat het goed voor Nederland zou zijn als dit gedoogwrak er niet uit komt en er geen meerderheid meer in de Tweede Kamer is voor het bedachte beleid. Je mag ook zeggen ‘verzonnen’ beleid. Want aangezien de betrokkenen amper kaas hebben gegeten van economie en zich laten leiden door een rancuneuze kleuter die nog steeds in de ‘NEE!’-fase zit, lijkt ook mij het beste dat het zooitje in elkaar dondert. Al dan niet met veel geraas.

Ook het feit dat die rancuneuze kleuter van een Wilders altijd heeft geageerd tegen achterkamertjespolitiek en daar nu al weken aan meedoet, wat al bijna twee jaar, zonder dat er gemord wordt door het PVV-volk, laat zien dat alles wat Geert doet, goed is. Als ze er wel een probleem mee hebben, heeft Geert er gewoon schijt aan. Hij zit in het pluche en wil dat graag zo houden, zo’n kans krijgt hij nooit meer. De kleine potentaat.