Zomaar een koude lentedag in Nederland

Toen ze voor de homo’s kwamen…
Toen ze voor de gevangenen kwamen…
Toen ze voor de zieken kwamen…
Toen ze voor de bejaarden kwamen…

Ik vond het wat veel voor een ochtend, maar misschien valt het mee. Ik heb het pinkwashen in verband met een ten onrechte geadopteerd Turks jongetje maar niet geteld (rubriek: kinderen? Turken [=moslims]?). Dat was gisteren.

Het had zoveel erger kunnen zijn. En als je de krantekoppen online doorneemt verval je van de ene verbazing in de andere. Iemand wier naam mij niets zegt en die 72 dagen getrouwd is geweest met iemand anders laat weten dat ze toch echt van die ander houdt. Is dat nieuws?
Een andere mij onbekende dame “barst uit haar outfit”. Is dat nieuws?
Een dan weer even onbekende dame is niet herkenbaar in zwarte bikini. Het opmerkelijkste is dat dit soort “nieuws” prominent geplaatst is in tegenstelling tot het laote betaole door gufangunu sauals staotsikkerataores Taive wil. Of het afkondigen dat bejaarde zieken te duur zijn en “gewoon” maar niet meer behandeld moeten worden. En dat homoseksuele vluchtelingen uitgebreid moeten uitleggen hoe homoseksueel ze eigenlijk zijn (ruik ik hier een tegenstelling tot de pinkwash over “Yunus”? Welnee – zoals je de filosemiet hebt heb je ook de filohomo – dol op flikkers als ze maar uit de buurt blijven).

De dag is nog niet om.
Dus geef ik u iets mee waar u misschien ook wel weer iets over te schelden heeft.

1 gedachte over “Zomaar een koude lentedag in Nederland”

  1. Ik heb ook een plan: geef ambtenbaren die dergelijke perverse plannetjes als waar hierboven naar verwezen wordt bedenken alsook die hufter in Meppel die een ernstig zieke dame haar bijstandsuitkering heeft ingetrokken een ….nou ja, ik mag het eigenlijk niet zeggen maar ik hoop dat u snapt wat ik bedoel.
    Nederland wordt steeds empathielozer, killer en asocialer.

Reacties zijn gesloten.