Wilders: Job Cohen is 100% pro-Islam

wilders34_jpg_718361d

Gisteravond waren zo’n 200 PVV-aanhangers in Rotterdam bijeen om te luisteren naar en te klappen voor Geert Wilders. De pers mocht, anders dan bij de Partij voor de Dieren, aanwezig zijn, maar er mochten geen vragen worden gesteld aan de 49 kandidaat-volksvertegenwoordigers.

Nova zond enkele fragmenten uit de speech van Geert Wilders uit. En wat zei de leider van de Partij zonder Leden?

Vandaag start onze campagne. En er was eigenlijk maar één plaats waar we dat konden doen en dat is natuurlijk hier in Rotterdam, in Rotterdam-Zuid. Want dit is geen gewone stad. Dit is de stad van Coen Moulijn, de stad van Pietje Bell, maar meer dan wat dan ook is dit natuurlijk de stad van Pim Fortuyn.

In 2001 had Geert Wilders het licht nog niet gezien, want toen zei hij over Pim Fortuyn en zijn standpunt met betrekking tot de Islam:

Want ik heb vanaf het begin af aan duidelijk gemaakt, dat ik niets heb tegen de Islam. Het gaat niet om een religie in tegenstelling tot Pim Fortuyn, die oproept tot een kruistocht, nee een koude oorlog tegen de Islam, wat een verwerpelijk opmerking is, omdat hij daarmee alle moslims op één hoop gooit, heb ik het vanaf het begin af aan gezegd: De Islam, daar is niets mis mee, het is een gerespecteerde godsdienst.

Nederland is in het afgelopen decennium flink veranderd en datzelfde geldt ook voor de opstelling van Geert Wilders.

Wilders zegt graag te willen regeren, maar daar leek het niet op tijdens zijn toespraak. CDA, PvdA en VVD hadden de laatste decennia in verschillende coalities met elkaar geregeerd en volgens Wilders “steeds opnieuw een grote puinhoop van gemaakt en dat kan na 9 juni zo maar weer gebeuren.”

Job Cohen kreeg onder uit de zak en Wilders schuwde de demagogie niet (“een manier om de luisteraar van een onwaarheid te overtuigen door een beroep te doen op het “gezond verstand” en de “logica” van een persoon.”)

Job Cohen is 100% pro-Islam. Hij financierde een radicale moskee. De burgemeester van de grachtengordel pleit voor een islamitische cultuur in Nederland. Nederlands leren is volgens Job Cohen niet nodig. Cohen zegt letterlijk en ik citeer: We moeten moslims accepteren die hun vrouw discrimineren. Zelfs handen schudden met vrouwen, dat hoeft niet van Job Cohen.

Er zijn imams die vrouwen geen hand willen geven, zoals er ook rabbijnen zijn die dat niet willen. Er zijn moslima’s die hun haar met een hoofddoekje bedekken, zoals er ook joodse vrouwen zijn die een pruik en een hoofddoekje dragen. Wie zoals ik regelmatig in Antwerpen rondloopt, weet dat er verschillende joodse groepen zijn die allemaal kleren dragen die typisch zijn voor de groep waartoe ze behoren. Ze spreken vaak geen Nederlands, ze wonen geconcentreerd in een bepaald deel van de stad. Ze hebben eigen winkels en scholen. Er wordt koosjer geslacht. De joden in Antwerpen vormen feitelijk een parallelle samenleving. Allemaal zaken waar de moslims om verketterd worden. Aanpassen of wegwezen! is het credo van Wilders. Ik vraag mij wel eens af, wat Wilders nu tegen een grote joodse gemeenschap in Amsterdam zou hebben gezegd over aanpassen. Maar ja, die gemeenschap is door de Duitsers vernietigd, nadat ze door Nederlandse ambtenaren (die waren opgegroeid in onze ‘joods-christelijke traditie’) in kaart waren gebracht, op waren gepakt en en naar het oosten waren vervoerd.

In De Telegraaf op internet stonden al snel na plaatsing van een bericht over deze bijeenkomst een enthousiast reacties van een Wilders-fans. Albert uit Nieuw-Vennep schreef:

geert roept altijd de waarheid met als doel een echte vrijheid en democratie. helaas wil nog steeds een merendeel van de bevolking liever moordende tbs-érs, banken en verzekeraars die ongestraft 7 miljoen woekerpolissen verkopen, buschauffuers en politieagenten die gemolesteerd mogen worden, verpleegers die zich dood werekn tegen hongerloon, en een grote onveiligheid buiten voor onze kinderen, en 2 jaar aow inleveren voor het financieele wanbeleid van de andere politeke partijen.

Piet van der Sloot uit Groningen schreef:

Klasse toespraak Wilders… Wilders for president !! Hij verdient een medaille om te blijven staan tegen het demoniserende zooitje van de PVDA zo zwaar en moeilijk is de weg die Wilders bewandelt dat ik alleen puur respect heb voor hem.

Wilders krijgt het volk dat hij verdient.

2 gedachten over “Wilders: Job Cohen is 100% pro-Islam”

 1. Dit is de stad van Coen Moulijn, de stad van Pietje Bell, maar meer dan wat dan ook is dit natuurlijk de stad van Pim Fortuyn.

  WTF, bij Wilders denk ik toch echt niet aan Pietje Bell, maar aan Jozef Geelman 😆

 2. @ Martin:
  Piet van der Sloot uit Groningen schreef:

  Klasse toespraak Wilders… Wilders for president !! Hij verdient een medaille om te blijven staan tegen het demoniserende zooitje van de PVDA zo zwaar en moeilijk is de weg die Wilders bewandelt dat ik alleen puur respect heb voor hem.

  Wilders krijgt het volk dat hij verdient.

  Wat moeten de VVD en het CDA ermee?

Reacties zijn gesloten.