Wie verlost ons van Sybrand Buma en zijn CDA?

Nederland moet ‘zelfvoorzienend‘ worden volgens Sybrand Buma van het CDA en dan met name op het gebied van voedselproductie. Dat zou in het verlengde liggen van andere terreinen zoals energievoorziening en defensie.
Nou is het goed om eraan te herinneren dat Buma één van de enthousiaste steunpilaren was van het eerste bruine regime in Nederland sinds 1945. Dus die naarbinnengekeerdheid in een wereld die steeds kleiner wordt dankzij zaken als internet verbaast mij niet zo. Je ziet het wel bij meer bruine regimes en lieden die dat soort sympathieën hebben.

Wat je ook ziet is dat deze bruine Buma anderhalve man en een paardenkop te midden van meer dan dertigduizend mensen die zich voorbeeldig gedragen in de Schilderswijk aangrijpt om te krijsen om de invoering van een gedachten-politie nadat een paar weken geleden eerst dat gekke wijf van een Van Toorenburg uit zijn fractie hysterisch had lopen krijsen over een vlag of een bord bij een demo waar niets mee aan de hand was en een andere idioot uit die club begon te joelen dat massamoord helemaal toppie is.

Ik wil hier niet ingaan op de absurditeit van ideeën als zouden Nederland en de EU autarkisch kunnen worden gemaakt noch op de in feite vunzige gedachtegang die achter de door Buma geventileerde opvatting zit, namelijk dat de rest van de wereld na leeggeroofd te zijn door datzelfde Nederland en diezelfde EU kunnen verrekken. Trouwens wie hebben Nederland en de EU eigenlijk zo afhankelijk gemaakt van olie uit het Midden-Oosten en gas uit Rusland? Wie hebben er eigenlijk nooit serieus werk willen maken van alternatieven voor fossiele brandstoffen? Wie hebben het altijd gesanctioneerd dat landen in Afrika als vuilnisbelt werden gebruikt voor troep en afgekeurde medicijnen uit dit deel van de wereld? Juist!

Wat ik wil is dat het CDA nog verder gedecimeerd wordt, Buma zijn waffel houdt over grotemensenzaken waar ie geen verstand van heeft en dat Nederland heel, heel erg de ramen openzet om het flink te laten doorwaaien. Weg met die spruitjeslucht, tokkie-sharia en die van de pot gerukte inzichzelfgekeerdheid. Ik wil dat Nederland zich sterk maakt voor vrede, mensenrechten, dat vluchtelingen hier zich veilig, beschermd en welkom voelen, bescherming van het milieu wereldwijd en een rechtvaardige verdeling van de natuurlijke en intellectuele rijkdommen van onze prachtige planeet.

Buma en het CDA met hun bruine ideeën kunnen Nederland en de rest van die prachtige planeet daarbij missen als kiespijn.

16 gedachten over “Wie verlost ons van Sybrand Buma en zijn CDA?”

 1. wat is het toch DRUK rond die diepbruine vijver .. iedere partij lijkt er wel in te willen vissen …

 2. @Laurent, dank!
  @Al Bak, ja..en ze zijn allemaal even talentloos, visieloos (als schijnt dat volgens de premier die zich graag spiegelt aan Seyss-Inquart een deugd te zijn), on-inspirerend, kwaadaardig, benepen, jankerig, glibberig en vooral: mega onbetrouwbaar en corrupt. De één doet wat dat betreft niet voor de ander onder en wat mij betreft hebben ze geen van allen ook maar een greintje moreel gezag of legitimiteit. Wie zijn eigenlijk de ware terroristen in dit land? Anderhalve dwaas in de Schilderswijk die zegt te sympathiseren met IS of Buma en consorten?

 3. @laurent, hartelijk eens. Het kan niet zo zijn dat de Hypocrieten en Huichelaars met 466000 euri salarisje steeds het leven nu en de toekomst van Nederland zullen blijven bepalen.

  CDA schijnt net zo mensenrechten vijandig te zijn en haatvol als de PVV.

 4. Op zich is het geen slecht idee, om minder met voedsel te gaan slepen.
  Maar als je een beetje fatsoen hebt, kun je beter niet op het CDA stemmen.
  CDA, SGP en Christenunie zijn de Nederlandse Hezbollah’s en daar heb ik principiële bezwaren tegen.
  Ten tweede werken zowel CDA als SGP graag samen met neonazi’s, omdat ze ten koste van alles willen voorkomen dat de socialisten aan de macht komen.
  Je moet je altijd afvragen waarom het zo belangrijk voor ze is dat de socialisten onderdrukt worden.

 5. knutselsmurf; vraag je ook eens af waarom de PVDA zoon hekel heeft aan directe democratie en vry socislisme?

  Het CDA is als belangryke factor wel uitgeschskelt

 6. @Richard :
  Ik weet niet veel over de PvdA. Behalve dat ik er niet op stem, omdat ik niet geloof dat PvdA politici bezig zijn met het belang van de kiezer. Ze zijn bezig met het belang van de economie en van het systeem dat we nu hebben. Een goed-lopende economie betekent een gouden toekomst voor ex-politici, maar het is niet noodzakelijk de beste toekomst voor mij.

 7. Pingback: Nazi-vriendje pleit voor nog hogere muur | Krapuul

 8. Pingback: Wannsee 2.0 | Krapuul

 9. Pingback: Sybrand Buma (CDA): samenwerken met nazi’s omdat het kan | Krapuul

 10. Pingback: Kinderen, mijdt CDA’ers als Ibrahim Wijbenga als de pest | Krapuul

 11. Pingback: Hoeveel shekels heeft Halbe Zijlstra op zijn bankrekening? | Krapuul

 12. Pingback: Dit land is echt van iedereen | Krapuul

 13. Pingback: Fuck you ‘Nederland’ met je herdenkingen en je feestjes | Krapuul

 14. Pingback: War is Peace. Ook voor die vreselijke Sybrand Buma. | Krapuul

 15. Pingback: Een moreel gebod: Kom in verzet | Krapuul

Reacties zijn gesloten.