Waarom verzwijgt Rutte felicitatie?

premier van Noord-Korea_ Choe yong rimHet is toch mooi voor de veel geplaagde Minister President die toch zo hard werkt om het fraaie Nederland uit de crisis te halen gefeliciteerd wordt door een premier van een land waar net zoals in Nederland een kleine top-laag in luxe leeft en de rest van de bevolking het stukken minder heeft of zelfs helemaal niks heeft. Een land dat net als Nederland in staat is het verschil te maken in de regio. Daar word je blij van zou ik zeggen.

De Noord-Koreaanse premier Choe Yong-rim heeft premier Mark Rutte gefeliciteerd met het behoud van zijn post als regeringsleider in Nederland. Het staatspersbureau KCNA meldde vrijdag dat Ruttes Noord-Koreaanse collega de felicitaties 10 december namens de Democratische Volksrepubliek Korea verzond.

Vriendschapsband tussen Noord-Korea en NederlandOf is het dat Rutte het eigenlijk wil doodzwijgen dat in oktober voor het eerst een Nederlandse handelsmissie naar het stalinistisch geregeerde land is gegaan die heeft gekeken naar de mogelijkheden op landbouwgebied. Dat kan toch op zijn minst wat opgetrokken wenkbrauwen in de Tweede Kamer opleveren. Dank zij Choe Yong-rim weten wij nu dat Mark Rutte (ook VVD) als vriend van Noord-Korea te boek staat. Wie had dat ooit gedacht?

Choe heeft Rutte succes toegewenst en is ervan overtuigd dat de vriendschap en samenwerking tussen beide landen sterk blijft.

4 gedachten over “Waarom verzwijgt Rutte felicitatie?”

  1. En dat fotootje? Is dat de stropdas welke Choe Yong-rim aan Rutte heeft geschonken om z’n felicitatie kracht bij te zetten?
    Best eeehhh… mooi…

  2. We weten in ieder geval ,als rutte ooit zou moeten vluchten voor zijn bevolking ,de MPvan alle nederlanders ,dan weet hij waar hij met open armen ontvangen word .

Reacties zijn gesloten.