Waar blijven die aparte tokkie-ruimtes voor PVV-tuig?

Omdat de provincie mede-eigenaar is van Eindhoven Airport, wil de PVV weten waarom ‘het faciliteren van de islam in Brabant op deze wijze getolereerd wordt’. (Omroep Brabant)

Eh nou, misschien omdat dat de grondwet is, vrijheid van godsdienst en zo? En omdat normale, beleefde mensen de gewoonten van andere mensen respecteren?

Hoe moet ik me dat trouwens voorstellen dat een luchthaven islamitisch beïnvloed wordt? Dat alle vliegtuigen in de richting van Mekka moeten opstijgen of zo? Waar de PVV het recht vandaan haalt om zich te bemoeien met een luchthaven die voor iedereen is en niet alleen voor Archie Bunkers is verder ook volstrekt onduidelijk.

Op die manier kunnen we ook wel gaan vragen waarom de PVV gefaciliteerd wordt om haar rabiate braaksels te spuien.

Ik heb nog wel wat aanvullende voorstellen voor Eindhoven Airport:

Kan er een aparte wachtruimte voor PVV-ers worden ingericht zodat normale burgers zich niet met deze walgelijke tokkies en hun onuitstaanbare kutkinderen in één ruimte hoeven te begeven?’

En kunnen we PVV’ers niet gewoon via het bagagekanaal inladen, dan hoeven ze die vreselijke gebedsruimte ook niet te zien. Hopsakee op die band smijten dat tuig, en dan via zo’n slurf in het vrachtruim kieperen. Er zal een excess weight toeslag voor vrouwen vanaf 80 kilo en voor mannen vanaf 90 kilo worden geheven. Dit geld zal rechtstreeks aan multiculterele projecten en de opheffing van Zwarte Piet worden besteed.

Wil men als PVV ‘er toch in de cabine reizen dan betaalt die PVV’er racismetoeslag en tokkieheffing. Verder kan er een forse toeslag op elke vliegreis anders dan naar bekende Tokkiebestemmingen zoals Torremolinos, Benidorm of Marbella worden ingevoerd. Een lijst hiervan zal nog worden gepubliceerd. Op die manier zullen normale Nederlanders weer met een gerust hart op vakantie kunnen zonder het risico te lopen ook tijdens hun vakantie met deze afgrijselijke Nederlanders geconfronteerd te worden. Wel zal er in Europees verband een compensatieregeling met de betreffende landen moeten worden getroffen, want die zitten er ook maar mooi mee te kijken.

1 gedachte over “Waar blijven die aparte tokkie-ruimtes voor PVV-tuig?”

  1. Pingback: Gruwelijke judaïsering van het luchtruim | Krapuul

Reacties zijn gesloten.