Volstrekt Logisch

wilders4Turkije overweegt om haatzaaier Wilders niet toe te laten in Turkije. Heel begrijpelijk. Waarom zou je een hysterische gek toelaten in je land als je weet dat hij toch niets anders heeft te bieden dan haat en troubles. Om te luisteren naar 10 flauwekulredenen voor Wilders om Turkije niet bij de EU te willen? Ik snap dat ze in Turkije wel iets beters te doen hebben. Ok, het is jammer dat Geert Wilders een eventuele Turkse weigering weer kan uitmelken om lekker te zwelgen in zogenaamd “martelaarschap” en zijn achterban zal kreunen van genot op alle 5 hysterische extremistische haat-websites, maar daar heeft Turkije natuurlijk schijt aan en ik geef ze geen ongelijk. Meer bij Telegraaf.

4 gedachten over “Volstrekt Logisch”

  1. Maar hij heeft wel weer een “populisten” puntje gescoord bij zijn aanhang. Daar is het hem om te doen – dit staat los van het feit of het wel of niet terecht is dat men hem toelaat.

  2. Klopt dat hij een puntje heeft gescoord, zeker waar. Maar mijn punt is dat dat Turkije een grote worst zal wezen en ik geef ze geen ongelijk. Daarnaast is dit een mooie gelegenheid voor de andere politici om zich eens in Turkije te laten zien en te laten zien dat er ook andere Nederlanders bestaan dan Geert Wilders.

  3. Ik kan me geen Turk voorstellen die behoefte heeft aan Wilders in Turkije. Of het moet wel een hele tolerante eurofiele Turk zijn.

Reacties zijn gesloten.