Volgende zomer weer verkiezingen

De VVD vindt dat het kabinet nog niet meteen nieuwe bezuinigingen moet doorvoeren. Het moet wachten op de nieuwe ramingen van het Centraal Planbureau in maart. ‘Dat is het moment om de balans op te maken’, zei Tweede Kamerlid Mark Harbers maandag.(Volkskrant)

Dus dat wordt weer twee maanden radiostilte, met ofwel de VVD ofwel de PvdA die daarna verontwaardigd uit de Catshuisonderhandelingen wegloopt omdat de VVD de Publieke Omroep gewoon helemaal wil afschaffen zodat Frits Wester nog enige is die op televisie iets over politiek mag zeggen, ofwel omdat de PvdA het toch echt te ver vindt gaan om de mijnen in Zuid-Limburg te heropenen omdat die nog best rendabel zijn als je daar bijstandstrekkers in te werk stelt, en daarentegen de grens keihard trekt bij 40 uur per week garnalen pellen voor 50% van het vakantiegeld van je laatste baan bovenop je bijstandsuitkering.

3 gedachten over “Volgende zomer weer verkiezingen”

  1. nee hoor , tenzij ze VVD zo veel stemmen wint dat ze met het CDA een regering kunnen vormen .. maar de PvdA zou bij een mogelijke meerderheid met de SP samen het kabinet niet laten vallen , want Socialisme , daar heeft men totaal geen voeling mee ….

  2. Nou dan kan u er op rekenen ,dat men dan in ieder geval tot maart volgend jaar de tijd heeft om wederom nieuwe heffingen uit te dokteren om ons verder uit te zuigen .We kunnen ons tot die tijd vast voorbereiden .

  3. Hebben ze blijkbaar een beetje voorbereidingstijd nodig om te kunnen aankondigen dat de eigen bijdrage in de zorg wordt straks 1500 euri en de rest van een eventueel salaris wordt via de administratie van de Verzekeraars uitbetaald onder toezicht van Schippers. 🙂

Reacties zijn gesloten.