Verder woelen in troebel VVD-water van Roermond

De SP is het opgevallen dat staatssecretaris Frans Weekers als enige opteerde voor de vestiging van een belastingkantoor te Roermond, een half jaar nadat Jos van Rey (VVD) zijn verkiezingscampagne financierde.

De SP wil uitleg over de relatie van Weekers met ex-wethouder Jos van Rey (VVD) uit Roermond. Weekers liet in september een deel van zijn campagne door de wethouder betalen. Dat was een half jaar na zijn keuze voor Roermond. De SP wil weten of er een relatie is tussen de donatie en de keuze voor Roermond.(NRC)

Nee, dat rommelt voorlopig nog even fijn door daar. En dan weten we nog niet eens wat de niet-VVD-leden van de vertrouwenscommissie zo graag naar buiten gebracht hadden, maar wat ineens niet bleek te mogen omdat het dus iets van binnen de vertrouwenscommissie was en daar moest blijven. Ik vraag me af in hoeverre dat klopt. Als iemand in die vertrouwenscommissie een moord bekent, mag je dat dan ook niet naar buiten brengen soms?

3 gedachten over “Verder woelen in troebel VVD-water van Roermond”

  1. Ik voel het al aankomen

    Frans Weekers heeft een “beetje onhandig” geopereerd volgens de fractievoorzitter
    gevolgd door “sorry” van Weekers

  2. “Als iemand in die vertrouwenscommissie een moord bekent, mag je dat dan ook niet naar buiten brengen soms?”

    Het hoeft niet eens een moord te zijn, elke criminele handeling dient naar buiten gebracht te worden. Anders gaat medeplichtigheid een rol spelen.

Reacties zijn gesloten.