Trump riep op tot doodstraf Central Park Five en vindt ze nog steeds schuldig

Dit is strikt genomen geen nieuws, maar gewoon dat u weer even weet wat voor een stuk gevaarlijk chemisch afval momenteel de leiding heeft over de Verenigde Staten.

De Central Park Five. In 1989 werd een vrouw in het Central Park te New York verkracht en zwaar mishandeld. Vier Afro-Amerikaanse jongens en een Latijns-Amerikaanse jongen werden dan maar eens opgepakt en onder zware druk tot bekentenissen gedwongen en veroordeeld. Pas in 2002 werden ze op basis van een bekentenis van de echte dader, door DNA-onderzoek bevestigd, vrijgesproken.

Natuurlijk was iemand als Donald Trump er destijds als de kippen bij om zijn achterlijke en kwaadaardige mening tentoon te spreiden. Trump was weliswaar niet altijd zo gek als hij heden ten dage is (hij kwam vroeger beter uit zijn woorden), maar hij was wel altijd al dezelfde psychopatische klootzak. Hier ziet en hoort u hem in 1990 oproepen tot herintroductie van de doodstraf en de noodzaak van haat om dit soort zaken op de volgens hem juiste wijze te kunnen behandelen.

En zelfs in 2016, als kandidaat-president bestond deze racistische-opa-in-chief het nog steeds te beweren dat de vijf schuldig waren:

We kunnen alleen maar hopen dat hij ergens in de komende jaren zichzelf eindelijk eens zal moeten verantwoorden voor wat hij doet en wie hij is.