Teeven belde wél met Van Rey: Kamer doe je werk

Er komt niet veel over in de pers en de Kamer vindt het ook wel goed blijkbaar dus ik schrijf het maar even op. Onder ede verklaarde Teeven dat hij wel degelijk een “belletje” heeft gehad met Van Rey over de benoeming van een burgemeester in Roermond hetgeen hij eerder ontkende. Dat heeft hij afgelopen vrijdag toegegeven tijdens een drie (!) uur durend verhoor onder ede bij de rechter-commissaris. Teeven zegt dat Van Rey hem gebeld heeft in plaats van andersom:

Het initiatief lag bij hem. Van Rey heeft het daarbij inderdaad gehad over een burgemeesterskandidaat (Rookhuijzen, LRD). Ik heb de boot afgehouden. Ik weet niks van die man, heb ik gezegd en daarna dag Jos, ja gezellig. Meer was het niet.

Er valt niets meer te controleren want  dit gesprek was toevallig niet opgenomen.
Teeven komt er wéér mee weg, de maffia is aan de macht in dit land. De Tweede Kamer slaapt, de stemmen zijn immers weer binnen, u wordt bedankt en tot de volgende keer. Van Rey zal Teeven ook niet meer tegenspreken want hij is gesteund door brave Roermonders winnaar geworden van de gemeenteraadsverkiezingen, zijn partij kreeg 10 van de 31 zetels.

En nog een “foutje” van de baas van het OM:

Vrijdag verklaarde Teeven onder ede dat hij al in de zomer van 2011 is ingelicht over het strafrechtelijk onderzoek naar zijn Roermondse partijgenoot. Dat moet 2012 zijn. Teeven bevestigt dat hij in zijn verklaring het jaartal 2011 heeft genoemd. „Ik heb me vergist”, zegt de staatssecretaris vandaag. Ik zal die vergissing ook kenbaar maken bij de rechter-commissaris.”

Heerlijk land.

7 gedachten over “Teeven belde wél met Van Rey: Kamer doe je werk”

 1. Oh dit waait wel weer over.

  Zeker omdat rechtse reaguurders dit niet belangrijk vinden en enkel te vinden zijn in het Zwarte Pieten topic of Wilders feitjes.

  Dus de VVD’ers du jour kunnen gewoon hun gang blijven gaan over de ruggen van ons allemaal.

 2. Dit is puur damage-control. Teeven is nu niet zeker of het niet ergens op internet zijn gesprek, deze de niet bestaande – die niet opgenomen was, weetjewel – niet plotseling zal gaan opduiken. Verschrikkelijk!

  Met de Edward Snowden – degene van de erge “complottheorieen”, oeps-sorry schijnt dat er nu overal ineens harde bewijzen voor komen, dus geen complottheorieen meer maar harde werkelijkheid dat men niet wil inzien – weet je nooit of die gesprek van Teeven niet zomaar ergens opduikt. Dan zal Teeven weer bekijken wat hij dan weer zou ter verklaring moeten zeggen.

  Dat de Nederlandse Corrupte LeugenCircus blijft doorgaan is een feit en nu is het af te wachten of er iets van de Tweede Kamer – deze uit de tijd van de Democratie – zou overgebleven zijn om de corrupte luitjes aan de tand te proeven.

  (“Oeps, sorry – verkeerde vinkje aangehaald”)

 3. Mja, hij heeft nooit ontkend dat-ie met Van Rey gebeld heeft, alleen het nu pas bevestigd. Niettemin uiterst verdacht, dat hij het pas onder ede toegeeft en dat dat telefoongesprek niet meer beschikbaar is.

 4. Bedankt, Laurent – heb je inderdaad gelijk, het ging om de verdwenen opname.
  Dit kan alleen in Nederland klakkeloos aangenomen worden.
  Oftewel in elke sterk Maffiotisch land.

 5. Hij zei steeds dat hij niets kon zeggen omdat het nu “onder de rechter zou zijn”. Een ontkenning is dat niet nee. Meer een glibberige bruine rotsmoes. Waarom duurde dat gevraag 3 uur??? Weet iemand of de verhoren van de rechter-commissaris na te trekken zijn? Of zijn de notulen door de harde storm van vrijdag weggewaaid?

 6. De Kamer doet haar werk al jaren niet meer.

  Buiten Teeven wordt ook Demmink de hand boven het hoofd gehouden.

  Allemaal zeer foute lui.

Reacties zijn gesloten.