Sybrand Buma (CDA): samenwerken met nazi’s omdat het kan

Is ie alvast de... Nee, dat zal toch niet?! Zo'n fatsoenlijke man (*kuch*)
Is ie alvast de…
Nee, dat zal toch niet?! Zo’n fatsoenlijke man (*kuch*)

Wie dacht dat de vriendschap tussen het CDA van die hysterische gek Buma en de partij van wannabe massamoordenaars en etnisch zuiveraars na de val van Bruin I in 2012 – een val die trouwens door inmiddels verdachte Geert W. werd veroorzaakt en niet door het CDA dat de hele prettige samenwerking graag nog een tijdje voortgezet had in dat eerste fascistische regime sinds mei 1945 – bekoeld was, vergist zich deerlijk. Ik heb het wel vaker gezegd: ze zijn nog steeds dikke vrienden en Buma en zijn krijsende hooivorkenbrigade zijn het fundamenteel echt niet oneens met de nazi’s wanneer die in het parlement hun baarmoeder-problematiek uitdragen.

En zo zien we dat nog geen jaar na het gejoel en gebrul in een bierkelder om een etnische zuivering Buma gewoon samenwerkt met de massamoordenaars en etnische zuiveraars van morgen.
Wezenlijk verschil tussen beide clubs is er al lang niet meer. Althans niet in wat door moet gaan voor het parlement en dus rust op de CDA-leden en -kiezers een grote verantwoordelijkheid in hun keuze die neerkomt op kiezen tussen slechts twee opties: kiezen voor beschaving of kiezen voor de nazistische barbarij van hun voorman Sybrand Buma. Wel helder.

Evenals het antwoord op de vraag of je een parlement waar onrecht en ontbreken van elk moreel besef tot norm wordt gemaakt nog het respect en krediet zou moeten gunnen dat het normaliter zou toekomen. Een dergelijk parlement dat bevolkt wordt door hele en halve nazi’s gehoorzamen als burger is een gotspe. Als je tenminste enig fatsoen in je donder hebt. Ook dat is helder.

Er is in Nederland een generatie die zenders op t.v. heeft waarop een heleboel rotzooi de huiskamer binnenkomt.  Buma en zijn nazi-vrienden.
Er is in Nederland een generatie die zenders op t.v. heeft waarop een heleboel rotzooi de huiskamer binnenkomt. Buma en zijn nazi-vrienden.

1 gedachte over “Sybrand Buma (CDA): samenwerken met nazi’s omdat het kan”

  1. Pingback: Ook in België is menselijk gedrag gelijk aan terrorisme | Krapuul

Reacties zijn gesloten.